Motivul pentru care Meghan Markle și Prințul Harry nu au fost prezenți la Royal Ascot

Meghan Markle și Prințul Harry au lipsit de la festivitățile de anul acesta de la Royal Ascot, cursa de cai care se organizează încă din secolul al XVIII-lea.

Motivul pentru care Meghan Markle și Prințul Harry nu au fost prezenți la Royal Ascot

Meghan Markle și-a făcut debutul la Royal Ascot anul trecut, cu doar câteva săptămâni înainte de nunta regală. Mai mulți membri ai familiei regale au însoțit-o pe Regina Elisabeta a II-a la festivitățile din prima zi a cursei de cai, inclusiv Kate Middleton, Prințul William, Prințul Charles și Camilla, Ducesa de Cornwall. Prințesa Eugenie, Prințesa Beatrice și Zara Tindall au fost, de asemenea, prezente la eveniment. Fanii au observat că albastrul a fost culoarea predominantă purtată de invitați.

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a purtat o rochie albastră, cu mâneci, semnată Elie Saab, alături de o pălărie impresionantă creată de Philip Treacy și pantofi argintii. 

Deși Ducesa de Sussex a avut prima apariție publică la Trooping the Colour luna aceasta, încă se află în concediu de maternitate, iar cei apropiați susțin că aceasta petrece mult timp cu fiul ei, Archie Harrison. Prințul Harry a continuat să-și îndeplinească atribuțiile regale, participând la evenimentele organizate de familia regală. Anul trecut, la Royal Ascot, Meghan Markle a purtat o rochie albă, semnată Givency, accesorizată cu o pălărie în aceeași nuanță, creată de Philip Treacy, clutch și pantofi negri.

Royal Ascot a rămas o tradiție a familiei regale britanice încă din 1711, când Regina Anne a ajuns pe câmpul de la Castelul Windsor unde are loc cursa, și a spus: „Acesta ar fi un loc foarte bun pentru o cursă.” Primul eveniment a fost ținut chiar în acel an și a continuat să se desfășoare încă de atunci.

Citește și:
Kate Middleton s-a inspirat din stilul Prințesei Diana pentru ținuta purtată la Order of the Garter 2019

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people