Motivul pentru care Bradley Cooper a fost la SAG Awards 2019 cu mama lui, și nu cu iubita

Bradley Cooper a venit la SAG Awards 2019 alături de mama sa, Gloria Compano, și nu cu Irina Shayk, după cum se aștepta toată lumea.

Motivul pentru care Bradley Cooper a fost la SAG Awards 2019 cu mama lui, și nu cu iubita

Bradley Cooper a fost însoțit de mama lui, Gloria Compano, la Gala Premiilor SAG 2019, iar întreaga lume s-a întrebat unde este iubita lui, Irina Shayk. Se pare că supermodelul se află în Moscova, Rusia, unde filmează o campanie cu Marc Jacobs Beauty și Sephora. Irina a postat weekend-ul trecut veștile despre noua colaborare în descrierea unei fotografii în lenjerie. „Mă îndrept către @sephora_russia @marcjacobsbeauty cu noii mei prieteni Kolizey și Glinka de la adăpostul de câini @povodog.”

În timp ce iubita lui călătorește prin Europa, Bradley Cooper a profitat de ocazie ca să urce pe scenă, în Las Vegas, în timpul concertului „Enigma” susținut de Lady Gaga, surprinzându-i astfel pe toți cei prezenți. Gaga și Bradley au cântat împreună single-ul „Shallow”, care a fost deja premiat la Golden Globes și Critics Choice Awards pentru cea mai originală melodie dintr-un film.

Gloria Campano și-a însoțit fiul la mai multe evenimente de-a lungul timpului. În 2016 au fost observați la concertul Guns N` Roses din Hollywood, alături de celebrități precum Kate Hudson, David Arquette și Jim Carrey. Cei doi au apărut împreună și la Tony Awards din 2015, dar și la premiera filmului „Joy”.

Deși actorii din „A Star is Born” nu au reușit să primească un premiu la SAG Awards, cu toții așteptăm Premiile Oscar, filmul fiind nominalizat la mai multe categorii.

Citește și:
Emma Stone, apariție surprinzătoare alături de iubitul ei la SAG Awards 2019

Foto: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people