Motivul pentru care Andreea Bălan și George Burcea ar fi într-un conflict

Andreea Bălan și George Burcea au pus punct relația lor la începutul anului 2020.

Motivul pentru care Andreea Bălan și George Burcea ar fi într-un conflict

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit la începutul anului 2020. Artista a confirmat informația prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, după ce în presă apăruse la vremea respectivă mai multe zvonuri despre o posibilă separare. Cei doi au împreună două fete, pe Ella Maya și Clara Maria.

În acest weekend, George Burcea și-a petrecut timpul alături de fiicele lui, dar și de actuala parteneră, Viviana Sposub. Actorul a publicat pe contul lui de Instagram o imagine în care concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” i-a coafat părul Ellei, semn că fiicele lui au cunoscut-o pe Viviana. Ulterior, și Viviana a publicat imaginile cu Ella și Clara pe rețelele de socializare.

Însă, Andreea Bălan ar fi fost deranjată de acest lucru. Conform ciao.ro, Andreea Bălan i-ar fi reproșat lui George  nu este de acord ca micuțele ei  fie postate pe story-ul Vivianei. Discuțiile dintre cei doi au fost extrem de aprinse. Ar fi implicat și avocați de ambele părți. La scurt timp, Viviana a șters toate postările cu fetițele.

Ulterior, George Burcea a postat un mesaj pe contul lui de Instagram, alături de o declarație pe care Andreea Bălan o făcuse în 2020, după despărțire. „Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu. (…) Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni”, a spus Andreea Bălan în iunie 2020 pentru viva.ro.

Alături de declarația făcută de Andreea Bălan, George Burcea a publicat și o imagine de la un eveniment care a avut loc acasă la ea, acolo unde a fost prezent și Tiberiu Argint, fostul iubit al artistei.

Până acum, Andreea Bălan nu a comentat pe marginea acestui subiect.

În emisiunea „În Oglindă”, George Burcea a povestit că el continuă să își vadă cele două fete și încearcă să petreacă timp cu ele. „Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important ca atât ea, cât și eu, să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră. De două luni de zile mi se permite să le iau în apartamentul în care stau. Le iau de vineri până duminică.”

Citește și:
Sensy a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Declarații: „Când dai de greu nu-ți mai răspund la telefon'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people