Motivul adorabil pentru care Meghan Markle nu a deschis cadourile primite la baby shower

Prietenele lui Meghan Markle nu puteau trece peste acest eveniment atât de special, așa că au reușit să organizeze totul în cel mai mic detaliu și au adus-o pe Ducesă în New York, pentru un baby shower aparte.

Motivul adorabil pentru care Meghan Markle nu a deschis cadourile primite la baby shower

Baby shower-ul Ducesei de Sussex a fost organizat de cele mai bune prietene ale sale, Serena Williams, Genevieve Hillis și Jessica Mulroney. Printre invitate s-a numărat și prezentatoarea de televiziune Gayle King, una dintre cele mai bune prietene ale lui Oprah Winfrey, iar la câteva ore după eveniment, a fost invitată în emisiunea This Morning pentru a povesti despre orele petrecute în compania lui Meghan Markle.

Întrebată ce cadou a adus cu ea la petrecere, Gayle a răspuns: „Dacă v-aș spune, ar trebui să vă omor, pentru că Meghan nu a deschis cadourile. Vrea să facă acest lucru alături de Harry.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Meghan Markle in New York for her babyshower👶🏼❤️ @meghanmarkle_official

O postare distribuită de Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) pe

Cât despre activitățile desfășurate, Gayle a relatat că invitatele au fost învățate să realizeze aranjamente florale, pe care le-au donat, apoi, organizației Repeat Roses, ce reciclează florile de la evenimente și le folosește pentru a înfrumuseța ziua persoanelor din centrele de tratament pentru cancer, instituții de îngrijire medicală și alte astfel de locuri.

„Fiecare am făcut câte o vază individuală, iar apoi Meghan a contactat o organizație, Repeat Roses, și toate aranjamentele au fost donate către diverse cauze caritabile. M-am gândit că este un gest foarte frumos. Arată cine este ea cu adevărat. Este foarte amabilă, generoasă și o persoană foarte drăguță”, a adăugat Gayle.

Nu este prima dată când aranjamentele florale ale Ducesei aduc bucurie altor oameni. În luna mai a anului trecut, după nunta regală, florile de la Castelul Windsor au fost trimise la St. Joseph’s Hospice în Londra. Instituția de îngrijiri medicale a anunțat pe Facebook că personalul a primit o livrare foarte specială de buchete minunate realizate din florile de la nunta regală.

Baby shower-ul a avut loc într-un apartament din hotelul The Mark, de specialitățile culinare s-a ocupat Jean-Georges Vongerichten, un cunoscut expert în gastronomie, iar atmosfera a fost întreținută de Erin Hill, care a cântat la harpă.

Citește și:
Lady Gaga are o avere considerabilă pe care a făcut-o de una singură

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people