Monica Bellucci, de nerecunoscut pe platourile de filmare. Cum a fost surprinsă actrița

Monica Bellucci a fost surprinsă pe platourile de filmare, iar transformarea actriței pentru noul ei rol este surprinzătoare.

Monica Bellucci, de nerecunoscut pe platourile de filmare. Cum a fost surprinsă actrița

Monica Bellucci a reușit să își surprindă fanii și de această dată. Actrița italiană în vârstă de 56 de ani s-a transformat complet pentru noul ei rol. 

Monica Bellucci a început să lucreze în Italia la un nou film în care va fi implicată. Este vorba despre The Befana Comes At Night 2: The Origins. În fotografiile surprinse de către paparazzi în timpul unei pauze în cadrul filmărilor, Monica Bellucci este îmbrăcată în haine specifice unei vrăjitoare, acesta fiind și rolul pe care ea îl interpretează.

Filmul este produs de Lucky Red și Rai Cinema în colaborare cu Sky și este un prequel al peliculei italiene La Befana vien di notte. Filmul îi va avea în rolurile principale pe Zoe Massenti, Alessandro Haber, Herbert Ballerina, Corrado Guzzanti și Fabio De Lu. Filmările au început în Italia de pe 1 martie, iar lansarea ar trebui să fie spre sfârșitul anului 2021.

Monica Bellucci are acum o relație cu o relație cu Nicolas Lefebvre, în vârstă de 36 de ani, presupunându-se că ar fi împreună încă din mai 2017, la patru ani de la despărțirea de fostul soț, Vincent Cassel.

Actrița a confirmat pentru prima dată că are o nouă relație într-un interviu acordat Paris Match în luna noiembrie a anului 2019, însă a rămas rezervată privind identitatea noului său partener. „Bărbatul cu care îmi împart viața nu lucrează în același domeniu ca mine, dar călătorește mult. Ritmul său de viață îl completează pe al meu”, spunea Monica Bellucci la vremea respectivă.

Întrebată dacă se gândește din nou la căsătorie, Bellucci a rămas la fel de discretă. „Când ai mai fost căsătorit de două ori înainte, ai nevoie să te gândești puțin înainte să o iei de la capăt, să înțelegi de ce s-a întâmplat și de ce ai divorțat. Să spunem că încă mai învăț în acest moment.”

Monica Bellucci a fost căsătorită cu fotograful de modă Claudio Carlos Basso, din 1990 până în 1994, iar apoi cu actorul Vincent Cassel, din 1999 și până în 2013.

Citește și:
Brad Pitt, fotografiat în scaun cu rotile. Ce a pățit celebrul actor

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video