Monica Bârlădeanu vorbește deschis despre căsătorie: „Unde nu-i iertare, iubirea-i un cuvânt fals”

Monica Bârlădeanu vorbește deschis despre căsătorie și despre calitățile pe care le caută la un bărbat. Actrița apare în serialul Vlad, al cărui ultim sezon este difuzat de ProTV.

Monica Bârlădeanu vorbește deschis despre căsătorie: „Unde nu-i iertare, iubirea-i un cuvânt fals”

Monica Bârlădeanu vorbește deschis despre căsătorie într-un interviu acordat recent revistei Viva! Actrița joacă în cel mai recent (și ultimul) sezon al serialului Vlad, difuzat de postul de televiziune ProTV. În cadrul dialogului, actrița a vorbit despre viața sa personală, și-a dezvăluit gândurile despre căsătorie și despre calitățile pe care ar trebui să le aibă bărbatul din viața ei.

După o relație îndelungată și foarte mediatizată cu Bobby Păunescu, care s-a întins pe zece ani și care s-a încheiat cu un anunț la fel de public pe conturile de Facebook ale celor doi, actrița s-a ferit să mai vorbească prea mult despre relațiile sale. Acum, Monica Bârlădeanu vorbește despre ce ar însemna căsătoria și un partener ideal pentru ea: „Cred că un partener trebuie să ți se potrivească, în primul rând. Decalaje în forme de cunoaștere pot exista, sunt bine-venite chiar, pentru că așa înveți de la celălalt. Dar asta se reflectă și în nivelurile de conștiință, atunci va exista unul care se uită profund la lucruri și unul căruia nu-i pasă. Iar cei doi n-ar face casă bună, după experiența mea…”

Totodată, pentru Viva! Monica Bârlădeanu vorbește și despre faptul că un partener ideal nu există: „Am învățat în timp că ideal pentru mine înseamnă potrivit, de fapt. Iar potrivit înseamnă om-cu-de-toate… Cu greșeli, cu erori de judecată, cu stări bune și proaste, cu nevoi și dorințe… Fix așa cum sunt și eu. Cred mult în căsătorie și în ideea de familie”.

„Mi-a spus cineva odată… Unde nu-i iertare, iubirea-i un cuvânt fals. Cred mult în asta. Nu știu să fie lucruri în spate pe care să nu le fi iertat. În același timp, a nu se confunda iertarea cu rămânerea în relații care te decimează sufletește. Adică tu poți ierta, îl poți înțelege și îmbrățișa pe celălalt, dar poți alege și să nu mai mergi mai departe în viață cu el. Sunt două decizii separate.”, a mai declarat Monica Bârlădeanu.

Citește și:
Red carpet la Veneția: weekend-ul a fost plin de surprize vestimentare

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people