Mira a suferit o intervenție medicală. Primele declarații ale cântăreței

Mira le-a povestit fanilor săi că a trecut printr-o intervenție medicală.

Mira a suferit o intervenție medicală. Primele declarații ale cântăreței

Mira le-a dezvăluit fanilor săi din mediul online că a trecut printr-o intervenție medicală. Cântăreața a făcut o serie de declarații sumare cu privire la starea ei de sănătate. 

Mira a mărturisit pe Instagram că a suferit o intervenție. Artista a transmis un mesaj, alături de o imagine în care este pe patul de spital, în care a povestit că a mai trecut prin aceeași intervenție și în urmă cu două ani. Artista a precizat faptul că nu-și dorește să vorbească despre asta pentru că nu e grav. De asemenea, și-a anunțat urmăritorii că va lipsi o perioadă de pe rețelele de socializare până când își va reveni. 

„Astăzi am avut parte de o intervenție pe care am mai făcut-o și acum doi ani. Nu o să prea vreau să vorbesc despre asta fiindcă nu e nimic grav, doar că o să fiu puțin off de pe rețele până îmi revin complet”, a scris Mira pe Instagram. 

Mira este de câteva luni într-o relație cu Levi Elekes, care este CEO la Red Entertainment Group, dar și creator de conținut pe social media. Inițial, cei doi și-au păstrat relația departe de ochii curioșilor, însă ulterior au vorbit public despre faptul că formează un cuplu.

Mira și partenerul ei, Levi Elekes, postează deseori diferite imagini împreună pe rețelele de socializare, spre încântarea fanilor. Recent, cântăreața a făcut declarații despre relația pe care o are cu Levi Elekes.

„Eu nu cred că există o rețetă perfectă, ci pur și simplu cred că sunt oameni potriviți sau nepotriviți. El este omul meu potrivit, din toate punctele de vedere și atât. Cam ce vedeți la noi, acolo, pe Instagram, chiar asta se întâmplă. Nu suntem genul de oameni care să fake-uim, adică eu cel puțin nu pot”, a declarat Mira pentru cancan.ro.

Citește și:
Anca Serea se confruntă, din nou, cu probleme de sănătate. Prin ce stări a trecut vedeta: „Nu sunt în cea mai bună formă'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people