Miley Cyrus a fost surprinsă în compania unui muzician, după despărțirea de Kaitlynn Carter

Se pare că Miley Cyrus a trecut extrem de repede peste despărțirea de Kaitlynn Carter, iar dovadă stă faptul că a fost surprinsă în compania unui bărbat destul de cunoscut.

Miley Cyrus a fost surprinsă în compania unui muzician, după despărțirea de Kaitlynn Carter

Miley Cyrus nu a suferit foarte mult după despărțirea de Kaitlynn Carter, mai cu seamă că ea a fost surprinsă în compania unui vechi prieten, mai precis muzicianul Cody Simpson.

Acum că relația dintre Miley și Kaitlynn a luat sfârșit, ea a fost văzută zilele trecute în Los Angeles în timp ce se afla cu Cody Simpson la cumpărături. Însă, pe lângă cumpărăturile pe care le-au făcut, ceea ce a atras atenția tuturor a fost faptul că Miley l-a sărutat pe Cody.

Însă, nu este pentru prima dată când cei doi se afișează împreună. Conform mai multor surse, se pare că cei doi au mai multe lucruri în comun, de la preferințe alimentare până la hobby-uri, mai ales că îi leagă o prietenie de mai mulți ani. 

Într-un interviu acordat de către Cody în anul 2015, el spunea la acea vreme faptul că el și Miley și-au împărtășit din experiențele pe care le-au avut pe scenă, în lumina reflectoarelor. „Miley este una dintre cele mai bune prietene și m-a ajutat să depășesc anumite lucruri, cum ar fi să trec peste perioada copilăriei. Ea este foarte deschisă și lucrez să fiu și eu așa”, a declarat Cody Simpson.

Ulterior, Cody a început să se întâlnească cu modelul Clair Wuestenberg, însă el a avut și o relație de lungă durată cu Gigi Hadid. Ceea ce ne surprinde este faptul că o sursă apropiată lui Miley a declarat faptul că ea este pregătită să fie singură din nou, după despărțirea de Kaitlynn. „Miley voia să se despartă de Kaitlynn deoarece nu se simțea pregătită pentru o relație. Are nevoie să petreacă timp cu ea. Miley simte că a scăpat situația de sub control deoarece a trecut mult prea repede peste despărțirea de Liam.”

După ce s-a despărțit de Kaitlynn, Miley a petrecut mult mai mult timp alături de familia ei. Ea a mers alături de mama ei, Trish, și sora ei, Brandi, la Parcul Național Zion și Amangiri pentru câteva zile.

Citește și:
Miley Cyrus vorbește despre iubire într-un nou mesaj postat pe Instagram

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people