Mesajul emoționant transmis de Jorge la aniversarea a 9 ani de căsătorie cu Ramona Prodea: „Ești echilibrul meu”

Jorge i-a transmis public un mesaj soției sale, la aniversarea a 9 ani de căsătorie.

Mesajul emoționant transmis de Jorge la aniversarea a 9 ani de căsătorie cu Ramona Prodea: "Ești echilibrul meu"

Jorge, sau pe numele său real George Papagheorghe, are o familie numeroasă și toate motivele să se mândrească cu ea. Artistul o are pe Karina, fiica din căsătoria cu fosta soție, Alina Laufer, și pe David, băiatul pe care îl are alături de actuala parteneră, Ramona Prodea. Ramona are o fiică, pe nume Ilinca, dintr-o relație anterioară, pe care Jorge o consideră fiica lui.

Jorge dezvăluie foarte des pe rețelele de socializare din momentele pe care le petrece cu familia, dar și imagini alături de copiii lui, spre încântarea fanilor săi.

Jorge și soția lui, Ramona Prodea, au aniversat 9 ani de căsătorie, iar artistul a ținut să marcheze acest moment cu o frumoasă declarație făcută pe rețelele de socializare sub forma unei poezii.

„De 9 ani,
De câte ori sufeream și mă lua nebunia,
Mă liniștea soția!
De câte ori mă pierdeam și mă apuca blasfemia,
Mă îndruma soția!
Când voiam „altceva” și mă apuca xenofilia,
Se reinventa soția!
Când eram nervos și mă apuca sfădălia,
Mă calma soția!
Când exageram și mă lua megalomania,
Mă potolea sotia!
Când cheltuiam prea mult si ma păștea sărăcia,
Ma pondera sotia!
Când alții ne bârfesc căsătoria,
Rămânem tot noi, eu și cu soția!
Ești echilibrul meu,
De 9 ani!
La mulți ani Pisoi!”, a scris Jorge în descrierea imaginilor în care apare împreună cu Ramona.

Cum a cerut-o Jorge în căsătorie pe soția lui

Jorge a vorbit mereu cu sinceritate despre momentele dificile pe care le-a întâmpinat în viață, dar și despre clipele frumoase. Într-un interviu pentru VIVA!, artistul a povestit cum a cerut-o pe soția lui, Ramona Prodea, în căsătorie, cererea fiind una inedită. 

„Cererea în căsătorie a venit într-un moment de cumpănă, pentru că era într-o seară, după 12 noaptea, fetele dormeau, și noi tocmai ne decideam să ne despărțim. Eram în baie, plângând amândoi, iar în momentul în care ea mi-a zis: „Gata, avem prea multe încercări, nu merge!, eu i-am răspuns: „Decât să ne despărțim, nu mai bine ne căsătorim?”. Și așa am cerut-o în căsătorie, în baie, pe jos”, a spus Jorge. 

Artistul a dezvăluit că au mai avut parte și de situații grele, dar pe care au reușit să le depășească. Jorge a povestit de ce este atât de important anul acesta pentru familia lui și ce planuri și-au propus împreună.  

Relația este din ce în ce mai bună, ne-am sincronizat incredibil, ne înțelegem reciproc din priviri. Anul acesta e foarte important pentru noi, deoarece schimbăm prefixul, Ilinca a împlinit 20 de ani, eu fac 40, iar Ramona, în toamnă, 50 de ani – vrem să sărbătorim cu timp mai mult petrecut împreună, să mergem în vacanțe. Ca în orice cuplu, au mai fost hopuri. Fiecare relație are nevoie de experiențe ca să evolueze, iar noi am avut diferite momente mai dificile pe care am învățat să le depășim împreună, pentru că doar așa putem crește, iar noi suntem recunoscători pentru tot ce s-a întâmplat. Noroc că am avut curajul să le depășim”, a adăugat Jorge pentru VIVA!. 

Citește și:
Anca Serea, detalii inedite despre relația cu Adrian Sînă. Cum se înțeleg cei doi, după 11 ani de când sunt împreună

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people