Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară?

Pe buzele tuturor stă întrebarea dacă Prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc pentru al doilea copil, iar mai multe surse fac dezvăluiri în acest sens.

Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară?

Anul 2020 a venit pentru Prințul Harry și Meghan Markle cu multe provocări, încă de la începutul acestuia, când au făcut publică decizia de a se retrage din familia regală britanică. De data asta, o nouă veste despre cei noi ne-a luat prin surprindere, și anume că ei s-ar pregăti pentru al doilea copil.

Potrivit unei surse, Prințul Harry și Meghan Markle s-au stabilit în sfârșit în casa lor din Santa Barbara și deja s-ar pregăti să își mărească familia sau, așa cum a spus și Meghan, „a sosit timpul pentru un copil.”

Aceeași sursă susține că Meghan este pregătită să rămână din nou însărcinată. Sursa a adăugat că există doi factori principali în ceea ce privește momentul planificării următorului lor copil, și anume să îi asigure un domiciliu stabil și departe de ochii presei, lucru de care nu s-au putut bucura niciodată la Frogmore Cottage, unde mereu erau în atenția paparazzilor, dar și faptul că Harry este minunat în rolul de tată.

„Acum se simt foarte bine în noua lor casă și toate lucrurile din viața lor merg în direcția potrivită. Meghan i-a spus lui Harry că este timpul pentru un copil”, a declarat sursa pentru Us Weekly. „Meghan adoră să fie mamă și este atât de satisfăcător pentru ea să vadă cât de fericită este alături de Harry și Archie. Este pregătită să devină din nou mamă. Ea și Harry sunt entuziasmați de următorul pas din viața lor de familie”, a adăugat sursa.

Recent, Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că sunt independenți financiar de tatăl lui Harry, Prințul Charles, și vor înapoia banii folosiți pentru renovarea reședinței lor din Marea Britanie (bani proveniți din taxele și impozitele cetățenilor britanici). 

Citește și:
Episcopul care a ținut un discurs la nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry face dezvăluiri surprinzătoare despre acea zi

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people