Prințul Harry și Meghan Markle au semnat un contract cu Netflix

Prințul Harry și Meghan Markle au ajuns la un acord cu platforma de streaming Netflix și vor realiza o serie de programe pentru copii și nu numai.

Prințul Harry și Meghan Markle au semnat un contract cu Netflix

Este oficial! Prințul Harry și Meghan Markle au semnat un contract pe mai mulți ani cu Netflix, informează The New York Times. 

Compania lor de producție, al cărui nume nu se știe momentan, va realiza documentare, lungmetraje, reality show-uri și programe pentru copii în exclusivitate pentru platforma de streaming.

„Viața noastră, ca persoane independente, ne-a permis să înțelegem puterea spiritului uman: de curaj și de nevoie de conectare. Prin munca noastră, cu diverse comunități și mediile lor, cu scopul de a aduce la lumină oamenii și cauzele lor, vom pune accentul pe crearea de conținut care informează, dar care redă și speranță. În calitate de părinți, realizarea unor programe inspiraționale de familie este la fel de importantă”, au declarat Meghan Markle și Prințul Harry într-un comunicat.

Potrivit declarației lor, cuplul ar apărea în documentare, deși acum ceva vreme se vorbea că Meghan Markle, care a fost actriță, nu are de gând momentan să se întoarcă la cariera în actorie. „Suntem mândri că au ales ca Netflix să fie casa lor creativă”, a spus Ted Sarandos, director general și de conținut al Netflix.

Proiectele lor sunt deja în curs de dezvoltare și includ o serie de documentare despre natură și o serie animată care celebrează femeile inspiraționale.

Cu toate astea, cei doi nu sunt la prima colaborare de tipul acesta. Recent, a fost dezvăluit faptul că Prințul Harry va apărea în documentarul Netflix Rising Phoenix, axat pe povestea Jocurilor Paralimpice.

De asemenea, nici Meghan Markle nu este străină de această industrie. Știm deja că ea a jucat în serialul Suits, iar în martie s-a aflat că narează documentarul Disney Elephant, despre călătoria elefanților africani de-a lungul deșertului Kalahari, pe parcursul a opt luni.

La începutul anului, Prințul Harry și Meghan Markle au decis să se retragă din familia regală și să renunțe la îndatoririle și titlurile regale. În martie s-au mutat în Los Angeles, alături de fiul lor, Archie, în vârstă de un an, iar în prezent ei locuiesc în Santa Barbara, California.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle au plantat flori de nu-mă-uita în memoria Prințesei Diana

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video