Meghan Markle nu și-a văzut mama de când s-a mutat în Los Angeles, deși locuiesc foarte aproape una de cealaltă

Cu toții suntem afectați destul de mult de regulile impuse pentru limitarea pandemiei de coronavirus, iar acest lucru se aplică și lui Meghan Markle.

Meghan Markle nu și-a văzut mama de când s-a mutat în Los Angeles, deși locuiesc foarte aproape una de cealaltă

Potrivit unui articol publicat în The Sun, Meghan Markle „este devastată” de faptul că nu și-a putut vedea mama, Doria Ragland, de când s-a mutat în Los Angeles alături de Prințul Harry și fiul lor, Archie. De fapt, a trecut abia o săptămână de când cuplul regal a decis să părăsească locuința provizorie din Canada și să se mute în Los Angeles.

Deși în prezent Meghan Markle locuiește la nici 10 kilometri distanță de mama ei, cele două nu s-au putut întâlni din cauza faptului că Meghan și Prințul Harry sunt în autoizolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus.

„Meghan este absolut devastată – până la urmă, unul dintre principalele motive pentru care a decis să se mute și să locuiască în Los Angeles a fost pentru a fi cât mai aproape de mama ei”, a declarat o sursă pentru The Sun. „Din cauza vârstei, este evident faptul că Doria trebuie să fie foarte atentă, iar Meghan și Harry sunt foarte stricți când vine vorba de respectarea regulilor care țin de limitarea răspândirii coronavirusului. Folosesc aproape zilnic WhatsApp și FaceTime, însă este evident că nu este același lucru”.

Încă de la început, a fost foarte clar că decizia cuplului regal de a se muta în Los Angeles are la bază faptul că acolo locuiește mama lui Meghan Markle, care lucrează în domeniul asistenței sociale. Deși cu siguranță aceste momente sunt dificile pentru ei, mai ales că Ducesa nu își poate vizita mama, măsurile luate de cuplul regal pentru prevenirea oricărui risc de a contracta noul coronavirus sunt o dovadă în plus a faptului că autoizolarea și distanțarea socială sunt două aspecte pe care fiecare dintre noi ar trebui să le aibă în vedere în această perioadă.

Citește și:
Discursul Reginei Elisabeta a II-a a avut și un mesaj subtil pentru Meghan Markle și Prințul Harry

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people