Macaulay Culkin reconstituie scenele din „Home Alone” pentru o reclamă Google

Macaulay Culkin se întoarce în scenele care l-au făcut celebru.

Macaulay Culkin reconstituie scenele din „Home Alone” pentru o reclamă Google

Miercurea aceasta, Macaulay Culkin a postat în social media o reconstituire a renumitului film „Home Alone”, în cadrul unei reclame pentru Google. „#heygoogle Te-ai gândit vreodată cum este Kevin McCallister ca adult? Nici eu. Dar în cazul în care ești curios, ar trebui să vezi neapărat asta.”

În reclama video, Culkin recreează câteva dintre scenele iconice ale filmului, în casa lui McCallister. De această dată, însă, folosește asistentul Goggle de pe device-uri pentru a-l ajuta cu activitățile sale, precum să-i amintească de lista de cumpărături sau să-l plătească pe băiatul care aduce pizza. Mai mult decât atât, tot cu ajutorul tehnologiei, poate să-i inducă în eroare mult mai ușor pe hoți.

Reconstituirea vine la 28 de ani după ce originalul „Home Alone” a debutat în cinema. Luna trecută, Macaulay a fost invitat în emisiunea lui Jimmy Fallon și a vorbit despre cel mai vizionat film în perioada sărbătorilor de iarnă.

„Oamenii mă recunosc mai mult în această perioadă a anului”, a spus actorul. De asemenea, acesta a recunoscut că, de-a lungul timpului, a revăzut filmul de câteva ori alături de iubitele sale de la vremea respectivă. „Am acceptat asta, iar în majoritatea timpului îmi repetam replicile încet.”

Citește și:
Ce cadouri le cumpără Sandra Bullock copiilor săi de Crăciun

Foto: Twitter, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people