Ce cadouri le cumpără Sandra Bullock copiilor săi de Crăciun

În acest an, Sandra Bullock își învață copiii că este mai bine să dăruiești, decât să primești.

Ce cadouri le cumpără Sandra Bullock copiilor săi de Crăciun

Sandra Bullock a apărut ieri la emisiunea Today pentru un interviu, în care a precizat că cei doi copii ai săi, Laila Bullock, în vârstă de șase ani, și Louis Bullock, în vârstă de opt ani, nu vor deschide zeci de cadouri în dimineața de Crăciun, așa cum au făcut în trecut.

„Evident, în perioada sărbătorilor ne pregătim mult prea mult, iar pentru că fac totul mai mult decât suficient, mă panichez că nu am luat destul. Apoi cumpăr mai mult. Și toată lumea începe să facă la fel. Dar în acest an ne-am oprit. Pentru că se întâmplă atât de multe lucruri în lume, unde unii oameni nu au nimic. Așa că ne-am gândit „Ce ar fi să facem acest Crăciun despre alte persoane?” Iar ei au fost foarte încântați de idee. Deci, Crăciunul înseamnă doar trei cadouri mici.”

Sandra a continuat prin a povesti cum a fost să-i ducă pe cei doi copii ai săi pe platourile de filmare ale peliculei „Bird Box”, care urmează să debuteze pe 21 decembrie pe Netflix. „Lou s-a arătat foarte interesat să afle care este cea mai mare frică a oamenilor. Mergea la actori și îi întreba „Care este cea mai mare frică a ta?” Știa care este a mea, aceea de a nu li se întâmpla lor ceva. Mă gândesc în fiecare zi că s-ar putea întâmpla ceva rău. Știu și ei că mă îngrijorez mereu.”

În filmul post-apocaliptic, personajul interpretat de Sandra se ghidează alături de cei doi copii ai săi prin pădure, legați la ochi, pentru a evita entitatea supranaturală care își convinge victimele să se sinucidă.

Citește și:
Prințul Carl Philip al Suediei și fiul său adorabil în vârstă de doi ani se bucură de spiritul Crăciunului

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people