Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, au Covid-19. Cum se simt cei doi

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, au Covid-19. Artistul a făcut anunțul pe rețelele de socializare și i-a liniștit pe fani în privința stării de sănătate.

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, au Covid-19. Cum se simt cei doi

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, au Covid-19. Artistul a dat vestea pe rețelele de socializare, unde a povestit și prin ce simptome trec amândoi.

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, au Covid-19

Liviu Teodorescu și soția lui sunt foarte discreți în ceea ce privește relația lor și puține sunt momentele în care cei voi vorbesc despre povestea de dragoste pe care o trăiesc. Cu toate acestea, imaginile postate pe rețelele de socializare îi încântă pe fani de fiecare dată, dorindu-și să îi surprindă mai des în ipostaze romantice.

Din păcate, ultimele imagini postate de artist cu soția lui vin la pachet și cu o veste tristă. Cei doi au fost diagnosticați cu Covid-19, însă Liviu Teodorescu nu a precizat dacă au simptome puternice sau nu, semn că nu au făcut o formă gravă. Optimist din fire, cântărețul le-a spus fanilor că el și Iulia vor profita de săptămâna în care vor sta acasă pentru a se odihni.

„Voiam să vă transmitem să aveți o săptămână minunată, pentru noi cu siguranță va fi, pentru că stăm acasă, că avem COVID, v-am pupat! Stăm cu picioarele în apă cu sare. Încercăm, pentru că am făcut-o prea fierbinte”, a spus Liviu Teodorescu pe Instagram.

Chiar dacă această pauză de o săptămână nu a fost plănuită, Liviu Teodorescu și soția lui își păstrează zâmbetul pe buze.

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob sunt împreună din perioada liceului liceu. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 11 ani. În ciuda faptului că artistul este obișnuit cu lumina reflectoarelor, partenera sa este mult mai discretă. La începutul lunii iulie a anului 2021, cei doi s-au căsătorit civil, iar pe 24 iulie a avut loc cununia religioasă.

Citește și:
Cadoul fabulos primit de Ilinca Vandici de la soțul ei cu ocazia Valentines Day

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people