Linda Evangelista, primele imagini după ce a dezvăluit că a fost „permanent desfigurată” după o procedură cosmetică

În urmă cu șase ani, supermodelul Linda Evangelista a apelat la o intervenție cosmetică care a lăsat-o "permanent desfigurată."

Linda Evangelista, primele imagini după ce a dezvăluit că a fost "permanent desfigurată" după o procedură cosmetică

Alături de Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer și Christy Turlington, Linda Evangelista a marcat moda anilor 1990. A pozat, de-a lungul carierei sale, pentru numeroase coperte Vogue, fiind și imaginea Revlon și NARS Cosmetics. Dar, din 2017 încoace, nu s-a mai auzit aproape nimic despre ea. În timp ce colegele ei și-au relansat carierele, profitând de o schimbare de atitudine a lumii modei față de imaginea femeii mature, Evangelista a rămas într-un con inexplicabil de umbră.

În toamna anului trecut, Linda Evangelista a povestit printr-o postare pe Instagram că o procedură comună de remodelare corporală și slăbire numită CoolSculpting a desfigurat-o, devastând-o emoțional și provocând retragerea ei din viața publică.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Recent, aceasta a dezvăluit mai multe imagini cu corpul său, vorbind despre drama prin care trece.

„Vedeți partea asta a mâinilor mele? Nu le pot lipi de corp”, a spus Evangelista într-un interviu acordat celor de la People.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Linda Evangelista (@lindaevangelista)


„Iubeam să fiu pe catwalk. Acum îmi e frică să mă întâlnesc pe stradă cu o persoană pe care o cunosc. Nu mai pot trăi așa, să mă ascund și să îmi fie rușine. Pur și simplu nu am mai putut trăi cu durerea asta. Am încercat să repar singură problema, crezând că fac eu ceva greșit. Am ajuns chiar în punctul în care nu mai mâncam nimic. Credeam că o să înnebunesc.”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Evangelista susține că a dezvoltat hiperplazie adipoasă paradoxală (HAP), un efect secundar foarte rar al procedurii de înghețare a grăsimilor.

„Am dezvoltat hiperplazie adipoasă paradoxală sau HAP, un risc de care nu am fost conștientă înainte de a trece prin proceduri. HAP nu numai că mi-a distrus mijloacele de trai, ci m-a băgat într-un ciclu de depresie intensă, tristețe profundă și ură abisală de sine. În tot acest timp, m-am izolat complet. Odată cu intentarea acestui proces, merg mai departe pentru a scăpa de rușinea mea și pentru a-mi face publică povestea”, spunea fostul model intr-o postare pe Instagram.

Linda Evangelista a intentat un proces împotriva companiei care a dezvoltat procedura CoolSculpting, cerând despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari.

„M-am săturat să trăiesc așa. Aș vrea să ies pe ușă cu capul sus, deși nu mai arăt ca mine”, a concluzionat Linda.

Citește și:
Naomi Campbell a sacrificat iubirea pentru carieră

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video