Cindy Crawford și fiica ei au pozat împreună pentru un pictorial, iar asemănarea dintre ele este incredibilă

În pofida diferenței de vârstă dintre ele, Cindy Crawford și Kaia Gerber seamănă incredibil.

Cindy Crawford și fiica ei au pozat împreună pentru un pictorial, iar asemănarea dintre ele este incredibilă

Modelul Kaia Gerber este fiica lui Cindy Crawford, dar acest lucru e inutil de menționat, pentru că asemănarea dintre ele este extrem de vizibilă. Asemănare care a devenit și mai evidentă după ce mama și fiica au participat împreună la o ședință foto.

Deși are 19 ani, pentru Kaia Gerber prietena cea mai bună pare să fie chiar mama ei. Cu ocazia zilei sale de naștere, Cindy Crawford a postat o fotografie cu Gerber la 10 ani, îmbrăcată într-un costum de prințesă. 

Kaia Gerber pare să fie din ce în ce mai apropiată de modelul și actrița Cara Delevigne. În luna iulie, cele două au fost surprinse împreună la un protest Black Lives Matter din Los Angeles. Gerber a avut și o postare prin care sprijină această mișcare: „Există de prea multă vreme rasism și agresivitate în această țară. Nu este suficient să condamnăm discriminarea, trebuie să căutăm în mod activ modalități prin care să ajutăm și să facem dreptate”.

Momentan, fanii tinerei Kaia Gerber și ai actorului Jacob Elordi se întreabă dacă între cei doi nu s-a înfiripat o relație de dragoste, după ce aceștia au fost suprinși în ipostaze tandre. Kaia Gerber, în vârstă de 19 ani și Jacob Elordi, de 23 de ani, se plimbau prin cartierul East Village din Manhattan și se țineau de mână, iar aceasta nu era prima dată. O sursă apropiată de cei doi a declarat chiar că „Și-au petrecut timpul împreună în ultimele săptămâni. Au ieșit seara la cină și în timpul zilei au fost la sala de fitness” și că „par foarte fericiți”. În luna ianuarie, Kaia Gerber s-a despărțit de actorul Pete Davidson. Un apropiat a declarat că momentan Kaia nu își dorește o relație serioasă. „Kaia încearcă să fie prietenoasă, dar cu siguranță au existat flirturi între ei. Ea le-a spus prietenilor ei că este singură și că se distrează.”

Citește și:
Fostul model Amy Dorris îl acuză pe Donald Trump de abuz sexual și oferă dovezi în sensul acesta

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people