Fostul model Amy Dorris îl acuză pe Donald Trump de abuz sexual și oferă dovezi în sensul acesta

Iar asta nu ne miră deloc, din păcate.

Fostul model Amy Dorris îl acuză pe Donald Trump de abuz sexual și oferă dovezi în sensul acesta

Cel puțin 26 de femei l-au acuzat pe Donald Trump de abuz sexual, iar cel mai recent caz este cel al lui Amy Dorris, fost model, în vârstă de 49 de ani. Aceasta a destăinuit publicației The Guardian că președintele american a asaltat-o în timpul turneului de tenis US Open. Trump a intrat peste ea în toaletă și a atacat-o. Dorris ar fi încercat să-l îndepărteze, dar acesta a sărutat-o cu forța și a pipăit-o.

Amy Dorris era prezentă la US Open alături de iubitul ei, Jason Binn, despre care Trump spunea că este cel mai bun prieten al lui. „Atunci strânsoarea lui a devenit și mai puternică, iar mâinile lui erau peste tot corpul meu, pe fund, pe sâni, pe spatele meu. Nu știu cum se spune când cineva își îndeasă limba, cu forța, pe gâtul cuiva. Dar am respins-o cu dinții. O împingeam. Și cred că i-am provocat ceva răni. M-am simțit violată”, a declarat Dorris.

Reacția consilierului legal al lui Donald Trump a fost, desigur, extrem de previzibilă: „Acuzațiile sunt total false. Vom apela la orice mijloace legale disponibile pentru a trage la răspundere The Guardian, pentru publicarea cu rea intenție a acestei povești nefundamentate.”

Nu este prima dată când Amy Dorris vorbește despre acest eveniment sinistru, ea făcându-și povestea publică acum zece ani. Fără niciun rezultat, însă. 

„Când invadezi spațiul privat al cuiva, nu contează dacă ai fost violată sau nu, este abuz sexual și nu este OK. Nu atingi pe cineva decât dacă persoana respectivă vrea să fie atinsă. Și nu am făcut nimic ca să-l încurajez să mă atingă”, a declarat Amy Dorris.

Președintele american a mai fost acuzat în 12 cazuri de hărțuire sexuală. Editorialista Elizabeth Jean Caroll l-a acuzat chiar că acesta a violat-o în cabina de problă a unui magazin din New York.

Citește și:
Lady Gaga mărturisește că a suferit de depresie

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video