Cara Delevingne și Kaia Gerber și-au făcut tatuaje identice, iar semnificația lor este una specială

Cara Delevingne a împlinit 28 de ani și pentru a marca acest moment, modelul și Kaia Gerber și-au făcut tatuaje identice.

Cara Delevingne și Kaia Gerber și-au făcut tatuaje identice, iar semnificația lor este una specială

Cara Delevingne și Kaia Gerber au o relație tot mai apropiată, iar ultimul lor gest demonstrează acest lucru. 

Cara Delevingne a împlinit 28 de ani, iar Kaia Gerber a făcut publice mai multe fotografii și videoclipuri cu ocazia zilei de naștere a celebrului model. Kaia a dezvăluit că ea și Cara și-au făcut tatuaje identice pe gleznă, mai precis ele și-au scris „soulmate.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@kaiagerber and @caradelevingne just got matching tattoos on their feet: solemates!' #KaiaGerber #CaraDelevingne Photos: Instagram, Splash

O postare distribuită de Just Jared (@justjared) pe

„La mulți ani sufletului meu pereche”, a fost descrierea unei fotografii publicate de Kaia pe Instagram, cu ocazia zilei de naștere a modelului și actriței Cara Delevingne.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@kaiagerber wishing @caradelevingne a happy birthday via her Instagram stories #kaiagerber #kaiagerbersnaps

O postare distribuită de kaiagerber ➕ charlottelawrence (@kaiagerberlawrence) pe

În urmă cu o lună, Kaia Gerber și Cara Delevingne au fost surprinse împreună la un protest Black Lives Matter din Los Angeles. Kaia Gerber a susținut mișcarea Black Lives Matter încă de la începutul ei, odată cu moartea lui George Floyd, bărbatul de culoare care a fost imobilizat de către trei polițiști. „Există de prea multă vreme rasism și agresivitate în această țară. Nu este suficient să condamnăm discriminarea, trebuie să căutăm în mod activ modalități prin care să ajutăm și să facem dreptate”, a scris Kaia Gerber pe Instagram în luna mai.

Kaia Gerber și Cara Delevingne sunt prietene de multă vreme. În luna aprilie, Cara s-a despărțit de partenera ei, Ashley Benson. Revista People a declarat că ele au decis să o ia pe căi separate fără certuri. „Cara și Ashley au avut parte de suișuri și coborâșuri, dar relația lor a luat sfârșit acum. Relația pur și simplu s-a terminat”, a spus o sursă. Relația dintre Ashley și Cara începuse în primăvara lui 2018.

Citește și:
Brian Austin Green a fost surprins alături de fiica actriței Jane Seymour

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people