Naomi Campbell a sacrificat iubirea pentru carieră

Naomi Campbell a declarat într-un interviu recent că viața de supermodel i-a adus și multe neajunsuri.

Naomi Campbell a sacrificat iubirea pentru carieră

Naomi Campbell este una dintre cele mai celebre supermodele din istorie. Cariera ei extraordinară i-a adus milioane de dolari și posibilitatea de a face înconjurul lumii, dar, spune vedeta, a împiedicat-o să cunoască dragostea adevărată.

Anul ăsta, la 51 de ani, Campbell a întâmpinat o fetiță, născută cu ajutorul unei mame surogat. Cu ocazia unui interviu acordat recent publicației The Cut, modelul a recunoscut că stilul său de viață, deși extrem de invidiat, a presupus un mare sacrificiu: a făcut imposibilă găsirea unui partener de viață. „Am sacrificat găsirea acelui suflet pereche care să te înțeleagă.”

Naomi Campbell apare pe coperta publicației americane, într-un shooting despre care a scris cu mândrie pe Instagram: „Sunt mândră de întreaga echipă, încă număr pe degetele de la o mână câte ședințe foto am făcut, unde aproape toată echipa să fie de aceeași culoare ca mine. După 35 de ani, se întâmplă în sfârșit. Nu știu dacă să sar sau să plâng cu lacrimi de bucurie, dar toți cei care mă cunosc știu bine care este următorul nivel de cucerit. Pe măsură ce ne ocupăm pozițiile care ni se cuvin..”

Vedeta a spus, printre altele, că prioritatea ei în acest moment este să aibă grijă de cei dragi și să fie înconjurată de ei. „Nu sunt aici singură”, a spus ea. „Lucrurile sunt simple. Să fiu alături de cei dragi, care doresc doar să petreacă timp de calitate cu mine. Vreau ca prietenii mei să înflorească. Vrei să îi protejezi pe cei pe care îi iubești. Și cel mai important, când mă duc către oameni pentru că am nevoie de ajutor, înțelegere și îndrumare, este important pentru mine să îmi amintesc să spun: Mulțumesc. Ca o amenințare, aproape – Nu știi niciodată când s-ar putea să ai din nou nevoie de acea persoană, să te ajute sau să te ghideze.”

Citește și:
Naomi Campbell, dezvăluiri despre momentul în care a devenit mamă pentru prima dată

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people