Naomi Campbell a devenit pentru prima dată mamă la 50 de ani

Naomi Campbell a devenit mamă. Supermodelul a făcut anunțul prin intermediul unui mesaj extrem de emoționant pe care l-a publicat în mediul online.

Naomi Campbell a devenit pentru prima dată mamă la 50 de ani

Naomi Campbell a devenit mamă! Supermodelul în vârstă de 50 de ani și-a luat prin surprindere fanii cu această veste minunată.

Anunțul că Naomi Campbell a devenit mamă a fost confirmat chiar de faimosul model, care a publicat pe rețelele de socializare un mesaj înduioșător, alături de o fotografie în care ține în palme picioarele nou-născutului. „O mică binecuvântare minunată m-a ales să fiu mama ei. Mă simt onorată să am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte care să descrie legătura pe care o voi împărtăși cu îngerul meu pe tot parcursul vieții. Nu există dragoste mai mare.” Cu acest mesaj, Naomi Campbell confirmă că a devenit mama unei fetițe.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Naomi Campbell (@naomi)

Cu mai multe ocazii au apărut în presă speculații cu privire la faptul că supermodelul Naomi Campbell ar fi însărcinată. În mai 2017, ea a declarat pentru revista Evening Standard că își dorește să devină mamă, însă nu se grăbește. „Mă gândesc să am copii tot timpul. Dar acum, având în vedere cum evoluează știința, cred că pot să fac asta când vreau”, spunea Naomi Campbell la vremea respectivă.

În octombrie 2019, într-un interviu pentru The Wall Street Journal Magazine, Naomi Campbell a fost întrebată dacă are în plan să aibă un copil. „Nu încă – o să văd ce-mi oferă Universul”, a declarat Naomi Campbell.

Naomi Campbell a format timp de 5 ani un cuplu cu Vladislav Doronin, cei doi începându-și relația în 2008. În trecut, a avut o relație cu basistul trupei U2, Adam Clayton, din 1993 până în 1994. Ea a fost împreună și cu omul de afaceri italian Flavio Briatore, din 1998 până în 2003. În 2018 se vorbea că Naomi ar avea o relație cu rapper-ul Skepta, după ce au pozat împreună pentru coperta și editorialul revistei GQ, ediția britanică. La începutul anului 2019, Naomi a avut o relație de scurtă durată cu artistul Liam Payne.

Citește și:
Fotografii RARE cu fiica actriței Amy Adams, care a împlinit 11 ani

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video