Lili Sandu și Silviu Țolu, la un pas de despărțire. Cum au trecut peste problemele de cuplu: „Trebuia să vorbim despre asta”

Lili Sandu a vorbit deschis despre problemele din relația cu Silviu Țolu, în primul an de când au devenit părinți.

Lili Sandu și Silviu Țolu, la un pas de despărțire. Cum au trecut peste problemele de cuplu: „Trebuia să vorbim despre asta”

Lili Sandu și Silviu Țolu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi au o relație puternică, iar venirea pe lume a băiețelului lor i-a unit și mai mult. Cu toate acestea, vedeta a recunoscut că s-au confruntat cu o perioadă cu probleme, fiind chiar la un pas de despărțire.

Lili Sandu, despre problemele din relația cu Silviu Țolu

După ce au devenit părinți pentru prima dată, Lili Sandu și Silviu Țolu s-au concentrat foarte mult pe creșterea copilului lor, motiv pentru care au neglijat aspectele legate de cuplu. Vedeta a vorbit deschis despre problemele pe care le-au avut și cum s-au confruntat cu acestea. Potrivit declarațiilor sale, ea făcea tot posibilul pentru a face față oboselii fizice și psihice, motiv pentru care partenerul ei a decis să îi ofere mai mult spațiu.

„Dispoziția mea scăzuse foarte mult pentru relație. Pentru că era normal, epuizată fizic, psihic. El, ușor retras, tocmai pentru a nu mă deranja cumva pe mine în tot ceea ce se întâmplă. Văzându-mă că sunt obosită, își căuta alte lucruri de făcut. Dar, cu mintea de acum, mi-am dat seama că am ajuns într-un punct în care chiar trebuia să vorbim despre asta pentru că atracția fizică și din toate punctele de vedere începea să se ducă, să se diminueze”, a povestit Lili Sandu la PRO TV, conform Fanatik.

Astfel, primul an de maternitate a fost unul dificil pentru relația de cuplu. Deși se iubeau foarte mult, Lili Sandu a spus că nu mai aveau timp pentru ei, iar atracția a început să se diminueze. Cu toate acestea, cei doi au trecut peste aceste probleme și comunicat despre relația lor de cuplu și soluțiile potrivite pentru ei.

„Să știi că am auzit că primul an de maternitate este foarte important, atunci se produce ruptura în cuplu. Chiar dacă mai există iubire, nu mai există posibilitatea de a comunica pentru că nu aveam timp pentru noi', a completat Lili Sandu.

Citește și:
Shakira, primele declarații despre despărțirea de Gerard Pique: „Cel mai întunecat moment al vieții mele'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people