Lili Sandu, despre adevăratul motiv pentru care a renunțat la nunta cu Silviu Țolu: „Am mai avut planuri”

Lili Sandu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care ea și Silviu Țolu au amânat planurile de nuntă.

Lili Sandu, despre adevăratul motiv pentru care a renunțat la nunta cu Silviu Țolu: „Am mai avut planuri”

Lili Sandu și Silviu Țolu trăiesc de 10 ani o frumoasă poveste de dragoste, iar de la venirea pe lume a fiului lor, Thomas Jay, cei doi sunt de nedespărțit. Cu toate că sunt de mult timp împreună, prezentatoarea de la „Vorbește Lumea” și partenerul ei nu au făcut pasul cel mare, vedeta dezvăluind că nu s-au grăbit până acum să se căsătorească.

Lili Sandu, despre căsătoria cu Silviu Țolu

Lili Sandu a povestit într-un interviu pentru Click! faptul că ea și partenerul ei nu consideră că actul de căsătorie le va schimba relația sau o va face mai stabilă. Astfel, întrebată când va avea loc nunta, vedeta a declarat că preferă să lase lucrurile să vină de la sine, în loc să le mai planifice.

„Nu suntem genul de cuplu care să aștepte după o hârtie sau care să depindă de oficializare pentru a avea o relație frumoasă. Am mai avut planuri, dar știm cu toții prin ce perioade am trecut noi, ca oameni, așa că momentan lăsăm lucrurile să vină de la sine.”

În ceea ce privește viața de familie, vedeta se simte o adevărată norocoasă pentru spijinul partenerului ei. Lili Sandu a dezvăluit că ea și Silviu Țolu și-au împărțit sarcinile și se ajută reciproc. Cum viața de părinte este una foarte încărcată, cei doi se bazează unul pe celălalt când vine vorba despre creșterea copilului lor.

„Este o viață frumoasă, încărcată de multe momente pe care le trăiești poate o singură dată, de zile ușoare, dar și de unele în care treci prin panica de a-ți vedea copilul răcit. Pe scurt, este o viață încărcată dar de care eu aleg să mă bucur la maximum. Ne împărțim activitățile. Spre exemplu, dimineața, el este cel care merge cu băiatul la grădiniță, deoarece eu trebuie să mă pregătesc pentru plecatul spre platou. Cât despre un alt copil, am învățat să nu spun niciodată… niciodată! Dar momentan ne bucurăm de Thomas Jay și de toate schimbările frumoase pe care ni le-a adus în viață”, a mai declarat Lili Sandu pentru sursa citată.

Citește și:
Ian Somerhalder și Nikki Reed vor deveni părinți pentru a doua oară

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people