Ian Somerhalder și Nikki Reed vor deveni părinți pentru a doua oară

Ian Somerhalder și Nikki Reed își măresc familia!

Ian Somerhalder și Nikki Reed vor deveni părinți pentru a doua oară

Ian Somerhalder și Nikki Reed vor deveni părinți pentru a doua oară. Vestea cea mare a fost dată chiar de către cei doi pe rețelele de socializare. Actorul în vârstă de 44 de ani a postat o poză emoționantă cu Reed, care o ține în brațe pe fetița lor, Bodhi Soleil. De asemenea, este și prima imagine în care actrița din Twilight își dezvăluie burtica de gravidă.

„Tot ce mi-am dorit de când eram mic a fost să am o familie mare. Îți mulțumesc Nik pentru că mi-ai oferit acest dar”, a scris actorul pe contul său de Instagram.

„Runda a doua, iată-ne aici!!!!! Îi mulțumesc acestui om incredibil pentru darul vieții și al iubirii, pentru că este o mamă incredibilă și pentru că muncește atât de mult pentru ca visurile noastre să devină realitate!!!”.

„Când făceam această fotografie, nu-mi venea să cred ceea ce vedeam. Nu există ceva mai frumos… Tot ce vă cer este să trimiteți gânduri pozitive către Nik și mine în această perioadă. Spațiul online poate fi ciudat, dar noi îl putem face unul grozav”.

Nikki Reed a publicat aceeași imagine pe contul ei de Instagram, mărturisind că este extrem de recunoscătoare pentru sarcina sa.

„2023 sărbătorind viața. Ani de visare, manifestare și rugăciune pentru acest moment. Atât de multă dragoste. Ce cadou”, a scris actrița în vârstă de 34 de ani.

„După cum știți cu toții, am limite foarte stricte în ceea ce privește social media, mai ales când vine vorba de copii și de ceea ce aleg să expun în lume. Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați onorat asta și pentru că ați trimis pozitivitate, bunătate și iubire. Unele lucruri sunt prea bune pentru a nu fi împărtășite”, a concluzionat Nikki Reed.

Ian Somerhalder și Nikki Reed s-au căsătorit în aprilie 2015, iar doi ani mai târziu, în iulie 2017, au devenit părinți. Cei doi au decis să o crească pe fiica lor, Bodhi, departe de lumina reflectoarelor, cei trei locuind la o fermă, un loc pe care Somerhalder îl descrie ca fiind „magic”.

„E exact așa cum ar fi trebuit să fie”, a declarat actorul pentru People în vara anului trecut.

Citește și:
Jessie J este însărcinată, la un an după ce a suferit un avort spontan

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people