Jessie J este însărcinată, la un an după ce a suferit un avort spontan

În urmă cu un an, Jessie J a suferit un avort spontan.

Jessie J este însărcinată, la un an după ce a suferit un avort spontan

Jessie J va deveni mamă pentru prima oară. Vestea cea mare a fost dată chiar de către artista în vârstă de 34 de ani, care a publicat pe contul său de Instagram un clip video emoționant, în care își dezvăluia burtica de gravidă.

„Sunt atât de fericită și de îngrozită să împărtășesc în sfârșit acest lucru. Vă rog să fiți blânzi cu mine. Sincer, fata voastră vrea doar să plângă în public într-un costum de pisică, mâncând murături acoperite în ciocolată, fără să îi fie puse întrebări”, a scris Jessie J în descrierea clipului video.

Anunțul cântăreței vine la un an de când aceasta a suferit un avort spontan. În iarna lui 2021, Jessie J a scris un mesaj emoționant și plin de durere, în care mărturisea că tristețea pe care o simte este copleșitoare.

„Ieri dimineață râdeam cu o prietenă si îi spuneam ‘serios acum, cum o să țin eu spectacolul de mâine din Los Angeles fără să le spun celor din public să sunt însărcinată’. Până ieri după-amiază mă chinuia gândul că trebuie să țin spectacolul fără să spun nimic…

După ce am mers la cea de-a treia ecografie, am aflat că nu se mai simt bătăile inimii. În dimineața aceasta. Simt că nu mai pot să îmi controlez emoțiile. S-ar putea să regret că am postat asta. Sau poate nu. Chiar nu știu acum.

Tot ce știu este că vreau să cânt în seara asta. Nu pentru că încerc să evit suferința sau să am de-a face cu acest proces, dar știu că mă va ajuta dacă o să cânt în seara asta.

Am decis să am un copil singură. Pentru că știu că este tot ce îmi doresc și viața este scurtă. Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine și o experiență pe care nu o voi uita niciodată și știu că o voi avea din nou. Sunt încă în stare de șoc, tristețea este copleșitoare. Dar știu că sunt puternică și știu că voi fi OK”, a scris la momentul respectiv Jessie J îndurerată pe contul său de Instagram.

Citește și:
Rumer Willis este însărcinată. Actrița așteaptă primul ei copil alături de Derek Richard Thomas

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people