Lidia Buble, dezvăluire despre viața ei personală: „Sunt fericită”

Lidia Buble a făcut o serie de mărturisiri sincere cu privire la viața ei amoroasă. Ce a declarat cântăreața?

Lidia Buble, dezvăluire despre viața ei personală: "Sunt fericită"

În ultima vreme, Lidia Buble și-a păstrat viața personală departe de public. Cântăreața a preferat, în schimb, să împărtășească cu fanii mai multe detalii ce țin de proiectele din cariera ei muzicală.

În cadrul unei sesiuni de întrebări de pe Instagram, Lidia Buble a răspuns curiozităților venite din partea urmăritorilor. Printre acestea s-au regăsit și cele care fac referire la viața ei amoroasă, artista fiind întrebată dacă are un partener. Lidia Buble a spus că acest lucru rămâne un mister, semn că își dorește să păstreze discreția în ceea ce privește viața ei personală. 

„Hai să rămână asta un mister. Trebuie să știi despre mine că sunt fericită, liniștită, împlinită și cred că asta contează. Cu iubit sau fără iubit, eu strălucesc, radiez!”, a transmis Lidia Buble pe Instagram.

La jumătatea lunii decembrie, Lidia Buble confirma într-o emisiune televizată faptul că s-a despărțit de Harlys Becerra, iar motivul care a dus la separare fiind distanța mare – actorul cubanez neavând posibilitatea să călătorească pe cât de des și-ar fi dorit să își întâlnească iubita.

Artista a menținut, totuși, discreția, declarând că nu vrea să spună cine a inițiat despărțirea și că, într-o astfel de separare, ambele părți au vina lor.

„În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a declarat Lidia Buble.

La vremea respectivă, Lidia Buble povestea că ea și Harlys Becerra încă mai țin legătura, semn că despărțirea lor a fost cât se poate de amiabilă. Cântăreața a declarat că încă vorbesc la telefon, dar și că îi place mereu să păstreze o relație civilizată cu oamenii cu care a avut legături sentimentale, dând exemplu și modul în care relaționează acum cu Răzvan Simion, fostul său partener de viață.

„E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat, uite cum este și cu Răzvan. Sunt un om foarte asumat, care își asumă fiecare decizie”, a mai spus artista.

În trecut, Lidia Buble a trăit o poveste de dragoste alături de Răzvan Simion. În luna iunie a anului 2020, prezentatorul TV a confirmat public că el și Lidia Buble s-au despărțit, după ce s-au vehiculat în presă mai multe zvonuri privind o posibilă separare între cei doi. „Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni”, mărturisea Răzvan Simion atunci. 

Citește și:
Sandra Izbașa, dezvăluiri inedite despre căsătoria cu actorul Răzvan Bănică: „Prima oară m-am îndrăgostit la 30 de ani'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people