Liam Hemsworth dorea să-și salveze căsnicia cu Miley Cyrus, deși el a depus actele pentru divorț

Despărțirea dintre Liam Hemsworth și Miley Cyrus a uimit pe toată lumea, iar acum ies la iveală tot mai multe detalii din relația lor.

Liam Hemsworth dorea să-și salveze căsnicia cu Miley Cyrus, deși el a depus actele pentru divorț

Liam Hemsworth nu se aștepta ca Miley Cyrus să confirme în mod public faptul că relația lor s-a sfârșit. Conform Page Six, Liam încă mai spera să se împace cu Miley și chiar încerca să își salveze căsnicia, după mai multe luni în care au avut probleme în relație.

Deși tot mai spera să se împace cu Miley Cyrus, Liam a aflat faptul că nu mai există nicio șansă de împăcare între ei de pe rețelele de socializare, unde Miley a făcut anunțul. Aceeași sursă a declarat și faptul că Miley a făcut eforturi considerabile pentru a-și salva relația.

Ulterior, Miley și-a lansat piesa „Slide Away”, iar mulți au crezut că piesa spune povestea dintre ea și Liam. Ea chiar a recunoscut faptul că nu mai este aceeași persoană ca cea de acum zece ani. Cu toate astea, Miley s-a afișat destul de repede după despărțire cu noua ei iubită, Kaitlynn Carter. Cele două petrec foarte mult timp împreună, iar în urmă cu o lună s-au și mutat împreună.

Chiar dacă Miley și iubita ei au fost surprinse de foarte multe ori de paparazzi, Liam a decis să nu se afișeze chiar atât de mult, ba mai mult, el se află în Australia, împreună cu fratele său, Chris Hemsworth, dar și alături de alți prieteni și familie. După despărțire, el a făcut o singură declarație: „Vă spun doar că eu și Miley am decis să ne despărțim și îi doresc să fie sănătoasă și să aibă parte de fericire”, a declarat Liam.

De asemenea, Liam a fost destul de clar cu privire la faptul că între el și Miley Cyrus nu mai există nicio șansă de împăcare, el fiind cel care a depus actele pentru divorț.

Citește și:
Miley Cyrus și iubita ei, Kaitlynn Carter, în ținute asortate pe străzile din New York

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people