Laura Cosoi i-a organizat o petrecere fiicei sale, Rita, care va împlini 4 ani: „Am sărbătorit minunea noastră dragă”

Laura Cosoi a sărbătorit-o pe fiica ei, Rita, care urmează să împlinească patru ani.

Laura Cosoi i-a organizat o petrecere fiicei sale, Rita, care va împlini 4 ani: "Am sărbătorit minunea noastră dragă"

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au sărbătorit-o pe fiica lor cea mare, Rita, care va împlini patru ani pe 11 iunie. Cei doi i-au organizat o petrecere în avans, iar actrița a dezvăluit care este motivul pentru care au luat această decizie. 

Laura Cosoi a publicat pe contul personal de Instagram mai multe imagini de la aniversarea Ritei și a povestit despre tematica de la eveniment. Actrița va deveni în curând mamă pentru a treia oară, așa că i-a pregătit în avans o petrecere, care a avut loc în curtea casei lor. 

„I-am aniversat ziua Ritei în avans, tocmai pentru că surioara din burtică are „due date” nu doar în iunie, luna în care a venit Rita pe lume, ci și fix în aceeași zi. Ce șanse să fi fost?! 🤣 Ei bine, poate nu nasc chiar pe 11 iunie, am să mă abțin, dacă pot, dar cum vrea Dumnezeu! Așadar, ne-am strâns cu mic și mare în curtea casei și am sărbătorit minunea noastră dragă, care a știut perfect ce își dorește. O aniversare cu 🦄🦄🦄 La un moment dat, Rita mi-a pregătit un mic dejun, de jucărie și mi-a spus că mă iubește, reproducând scena din povestea țestoasei „Franklin”. A fost felul ei în care ne-a mulțumit pentru ziua asta minunată, pentru soare și limonadă, pentru baloanele de săpun și unicorni, pentru jocuri și muzică, pentru emoțiile care aproape că au copleșit-o când i s-a cântat „La mulți ani”, de față cu toți prietenii ei 🦄 Priveam în jur și mă gândeam cât de pură și de magică este copilăria și ce norocoși suntem să le fim alături 🤍Mulțumim, Rita bună! Ești copilul nostru Pace”, a scris Laura Cosoi pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

De asemenea, la eveniment au fost prezente și Adela Popescu și Dana Rogoz, prietenele Laurei Cosoi.

„Azi am sărbătorit-o pe Rita 🥰 La mulți ani, fetiță veselă și generoasă! Să fii toată viața înconjurată de familie și prieteni”, a transmis Dana Rogoz. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Dana Rogoz (@danarogoz)

Cu câteva zile înainte, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au sărbătorit 10 ani de relație, iar actrița i-a transmis un mesaj emoționant soțului ei cu această ocazie.

„Au trecut 10 ani, cei mai frumoși, fericiți și plini de însemnătate ani din viața mea. Îți mulțumesc, Cosmin, pentru dragostea nemărginită. Ești iubirea mea toată!”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Laura Cosoi se pregătește să devină mamă pentru a treia oară. Vedeta a anunțat anul trecut, de Crăciun, că este din nou însărcinată, iar atunci a dezvăluit că va avea tot o fetiță. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, s-au căsătorit în 2015 și au împreună două fete, Rita și Vera.

Citește și:
Irina Fodor a dezvăluit primele imagini de la filmările America Express. Ce a povestit prezentatoarea

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people