Kylie Jenner a șters toate fotografiile cu fiica sa de pe Instagram, iar motivul este bine întemeiat

De când a devenit mamă, Kylie Jenner ne-a obișnuit cu imagini adorabile cu fiica sa, Stormi, postate pe rețelele de socializare.

Kylie Jenner a șters toate fotografiile cu fiica sa de pe Instagram, iar motivul este bine întemeiat

Kylie Jenner a luat însă o decizie radicală și a hotărât să steargă de pe rețelele de socializare toate imaginile în care se vedea fața fiicei sale, Stormi.

Fanii de pe Instagram au observat imediat absența imaginilor în special după ce Kylie a postat o fotografie cu ea, nemachiată, ținând în brațe fetița ei de 4 luni. Ea a decis însă să taie fotografia, astfel încât fața micuței Stormi să nu poată fi văzută.

Kylie a și răspuns fanilor care o întrebau de ce a decis să decupeze în acest fel fotografia. „Da, am tăiat-o din poză pe fiica mea. În acest moment nu mai arăt imagini cu fetița mea”.

i spy with my little eye…

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Potrivit unor surse citate de The Sun, motivul care a determinat-o pe Kylie să șteargă toate fotografiile este unul îngrijorător. Se pare că starul în vârstă de 20 de ani a primit mai multe amenințări legate de o posibilă răpire a fiicei sale. Acest lucru a dus atât la mărirea echipei care îi asigură securitatea, noi metode de protecție în jurul casei sale, cât și la decizia de a nu posta imagini în care fața fiicei sale să poată fi văzută.

„Iese foarte rar cu Stormi în plublic însă acum vrea să se asigure că fiica ei este protejată tot timpul. Există numeroase persoane, în special pe social media, care spun despre Stormi că este urâtă și arucă numeroase insulte. Toate acestea sunt foarte supărătoare pentru Kylie în special pentru că există amenințări directe cu răpirea lui Stormi”, a declarat sursa.

Decizia lui Kylie de a fi mai rezervată cu privire la împărtășirea pe rețelele sociale a imaginilor din viața ei nu este surprinzătoare. Să nu uităm că pe toată perioada cât a fost însărcinată, starul nu a dezvăluit niciun detaliu fanilor.

După ce a născut, Kylie Jenner a postat pe Instagram un mesaj și un clip adresat fanilor ei în care spunea: „Îmi pare rău că v-am ținut în întuneric printre toate zvonurile. Înțeleg că sunteți obișnuiți să vă port cu mine prin toate călătoriile mele. Sarcina mea a fost una pe care am ales să nu o duc în fața lumii întregi. Știam, pentru mine, că am nevoie să mă pregătesc pentru acest rol unic în viață în cel mai pozitiv, nestresant și sănătos mod în care pot. Nu este vorba de un moment de surpriză, nici unul care să implice recompensă financiară. Știam că fetița mea va simți fiecare stres și fiecare emoție așa că am ales să procedez în acest mod pentru mica noastră viață și fericirea noastră'.

Citește și:
O singură postare făcută de Kylie Jenner pe social media valorează o avere

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people