Kim Kardashian trimite tuturor cadouri de Valentine’s Day, chiar și lui Taylor Swift

Kim Kardashian vrea să trimită tuturor un cadou de Valentine's Day, chiar și persoanelor cu care a avut conflicte.

Kim Kardashian trimite tuturor cadouri de Valentine’s Day, chiar și lui Taylor Swift

Kim Kardashian nu uită pe nimeni anul acesta de Valentine’s Day și nu, nu ne referim doar la foștii iubiți. Vedeta a postat pe Instagram un mesaj prin care anunță că va dărui noile ei parfumuri mai multor persoane pe care le cunoaște, chiar și vedetelor cu care a avut sau încă are conflicte.

Kim Kardashian, care a devenit mamă pentru a treia oară, a lansat o nouă colecție de parfumuri, cu un design adorabil și, în timp ce pregătea pachetele pe care le va face cadou (ciocolată și noile parfumuri), ea s-a gândit să le arate și fanilor ce intenționează să facă.

Am decis că de Valentines Day toată lumea merită un cadou. Așa că le voi trimite celor care mă plac, celor care mă detesta (haters) și oricărei persoane la care mă gândesc pentru că este Valentines Day până la urmă.'

Kim a publicat acest mesaj prin intermediul unei imagini pe Instastories, în care ea a scris numele vedetelor pe mai multe bilețele colorate, împărțindu-le astfel pe categorii: bleu, mov și roz, culorile pe care le au și noile ei parfumuri.

Astfel, pe lista bleu, a celor cu care Kim a avut până acum conflicte se află Taylor Swift, Blac Chyna, Piers Morgan, Pink.

Pe lista celor apropiați, cu care Kim Kardashian are o relație de prietenie se numără Ciara, Anna Wintour, Jennifer Lawrence și Mariah Carey.

Se pare că nici în 2018 Kim Kardashian nu va scăpa de dramă și de conflictele cu alte vedete.

Citește și:
Kim Kardashian și-a luat revanșa în fața lui Paris Hilton

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people