Kim Kardashian și-a luat revanșa în fața lui Paris Hilton

Sezonul 6 al campaniei Yeezy a lui Kanye West are un invitat special: Paris Hilton, aka fosta cea mai bună prietenă și șefă a lui Kim Kardashian.

Kim Kardashian și-a luat revanșa în fața lui Paris Hilton

Într-o serie de imagini care au apărut pe Instagram, Paris Hilton apare super bronzată și cu o perucă platinata, recreeand un look a la Kim Kardashian. Mai exact a încercat să refacă pozele paparazzi în care fosta ei asistentă a apărut la lansarea coletiei Yeezy. Într-adevăr am putea spune că i-a reușit, deoarece asemănarea este izbitoare.

Judecând după postările de pe Instagram ale celor două, atât Kim cât și Paris sunt foarte entuziasmate cu privire la această campanie: Kim se referă la moștenitoarea hotelului Hilton ca la „#Pentru totdeaunaOG'( original gangsta) în timp ce Paris scrie „Atat de amuzant să fiu o #KimClone'. Cu siguranță aceste postări au stârnit interesul tuturor și au atras atenția asupra campaniei lui Kanye West.

So much fun being a #KimClone in the new #YeezySeason6 campaign. 🔥

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Potrivit revistei People, această colaborare demonstrează odata pentru totdeuana că animozitățile dintre cele două fac parte din trecut', în timp ce Huffington Post relatează că cele două foste rivale au îngropat securea războiului.

Dar dacă această colaborare este de fapt o metodă de răzbunare din partea lui Kim pentru toate momentele din trecut(2006-2007) în care a fost forțată să se îmbrace precum Paris?
Oricare ar fi adevăratul motiv trebuie să recunoaștem că hainele din nouă campania Yeezy par foarte comfortabile și ușor de asortat. Judecând după primele imagini ale campaniei am putea spune că noua colecție este compusă din hanorace în culori neutre, colanți, bustiere sport și pantaloni de trening.

De asemenea, Paris Hilton nu a fost singura care a pozat pentru sezonul 6 al campaniei Yeezy, alte modele precum Jordyn Woods, Sami Miro, Gemenele Clermont și Kristen Noel Crawley au apărut în haine aparținând colecției Yeezy a lui Kanye West.

Citeste si:
Paris Hilton a primit un inel de logodnă uriaș de Anul Nou

Text: Andreea Pacioras
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people