Kate Middleton vs. Meghan Markle: comportamentul diferit al familiei regale britanice față de cele două, dezvăluit acum publicului

Familia regală britanică i-ar fi luat apărarea lui Kate Middleton în fața zvonurilor, cât timp Meghan era sfătuită să ignore presa.

Kate Middleton vs. Meghan Markle:  comportamentul diferit al familiei regale britanice față de cele două, dezvăluit acum publicului

Ducii de Sussex erau sfătuiți să ignore zvonurile din presă, însă familia regală britanică a intervenit ca să nege o știre falsă în cazul lui Kate.

Meghan Markle s-a plâns întotdeauna de faptul că a fost lăsată să lupte singură cu răutățile presei, sfătuită fiind să păstreze tăcerea – în noua carte biografică Finding Freedom, însă, aflăm cum casa regală chiar a favorizat anumiți membri de-a lungul timpului, în ceea ce privește relația cu presa.

În iulie anul trecut, în timp ce Ducii de Sussex înfruntau zilnic în tăcere zvonuri neadevărate despre relația lor cu familia sau despre nașterea micuțului Archie, o știre potrivit căreia Kate Middleton ar fi apelat la cunoscutul tratament de înfrumusețare Baby Botox a împânzit de asemenea Internetul.

Cuplul a fost mereu sfătuit de către casa regală să nu răspundă știrilor negative despre ei, pe motiv că în acest fel doar le-ar alimenta. În aceeași lună, însă, „un purtător de cuvânt a ieșit să nege zvonurile privind intervenția lui Kate”, susțin autorii cărții. „Abordarea i-a frustrat pe Harry și pe Meghan, fiindcă ei nu păreau să beneficieze de același sprijin”.

Deși confirmarea acestor obiceiuri ale casei regale sună trist, reporterii regali Omid Scobie și Carolyn Durand, autori ai cărții proaspăt lansate, povestesc cum Meghan și Prințul Harry și-au exprimat nemulțumirea în repetate rânduri, susținând că ceva trebuie făcut pentru a opri acele zvonuri – însă nu au primit prea mult sprijin din partea familiei regale.

„Refuzul de a vorbi despre zvonurile neadevărate nu a făcut decât să le înucurajeze”, spun ei. „În mod tradițional, Palatul nu a comentat niciunul dintre zvonuri, dar Ducii de Sussex au simțit că totuși ei nu se tem să ocolească regulile când vine vora de corectarea unei știri despre un membru mai important al familiei”.

Autorii cărții Finding Freedom atrag atenția și asupra unui eveniment asemănător, cu câteva luni înainte de scandalul-oprit-înainte-sa-înceapă al lui Kate, când prima pagina a tabloidului The Sun descria cum lui Meghan i-a fost interzis să mai poarte bijuteriile Prințesei Diana.

Complet neadevărat și cu multe semnificații savuroase pentru public – precum aceea că regina o îndrăgea mai mult pe Kate decât pe Meghan – zvonul a rămas însă neadresat și neatins de familia reală, care i-a sfătuit și pe Ducii de Sussex să facă la fel.

Unul dintre marile avantaje ale vieții în afara casei regale este cu siguranță faptul că acum cei doi pot ieși să vorbească oricând simt că presa răspândește minciuni. Cu procesele împotriva tabloidelor britanice în desfășurare și renunțând la titlurile și îndatoririle lor regale, Harry și Meghan își redobândesc încet, dar sigur vocea după toată această tăcere.

Citește și:
Prințul William dezvăluie care este cel mai neinspirat cadou pe care i l-a oferit lui Kate Middleton

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people