Prințul William dezvăluie care este cel mai neinspirat cadou pe care i l-a oferit lui Kate Middleton

Deși te-ai aștepta ca Prințul William să îi ofere cadouri costisitoare și extravagante soției sale, Kate Middleton, în realitate, lucrurile stau la polul opus.

Prințul William dezvăluie care este cel mai neinspirat cadou pe care i l-a oferit lui Kate Middleton

Invitat în cadrul podcast-ului The Peter Couch, difuzat la BBC Radio 5 Live, Prințul William a vorbit despre unul dintre cele mai neinspirate cadouri pe care i le-a făcut soției sale, Kate Middleton. Acesta a mărturisit că, deși i l-a oferit în urmă cu mulți ani înainte să se căsătorească, Ducesa de Cambridge încă îi reamintește surpriza nu tocmai plăcută pe care i-a făcut-o.

„I-am luat odată soției mele un binoclu”,  a declarat William. În plus acesta a mărturisit că Ducesa „nu o să mă lase niciodată să uit asta. S-a întâmplat la începutul relației noastre. Dar îți spun, cred că atunci lucrurile au devenit serioase. Atunci s-a îndrăgostit de mine”, a glumit Prințul William.

„L-am împachetat. Era chiar drăguț. Încercam să mă conving singur de asta. Îmi spuneam ‘e grozav, uite ce departe poți vedea cu el!'”

Dar se pare că Ducesa de Cambridge nu a fost tocmai încântată de gestul lui William. „Nu a mers bine. Sincer, n-am nici cea mai mică idee de ce i-am cumpărat un binoclu.”

Însă, Prințul William nu este singurul care face alegeri cel puțin curioase când vine vorba de cadouri. În urmă cu câțiva ani, Kate Middleton s-a gândit la o surpriză specială  de Crăciun, pentru Prințul Harry, care în acea perioadă era încă burlac. The Mirror l-a catalogat drept cel mai memorabil cadou dăruit între membrii familiei regale, iar acum întelegem din ce cauză: Ducesa de Cambridge i-a oferit cumnatului său un kit de „cum să îți construiești propria iubită”. Se pare că Ducesa chiar încerca ocazional să-i organizeze Prințului întâlniri cu diferite femei, în speranța că își va găsi partenera potrivită.

De asemenea, și Prințul Harry pare să fi dat dovadă de creativitate și spirit de glumă, când, tot cu ocazia Crăciunului, i-a dăruit Reginei o cască pentru duș pe care scria „Ain’t life a bitch”. 

Citește și:
Kate Middleton dezvăluie că Prințul Louis încalcă regulile de distanțare socială, dar motivul e adorabil

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video