Kate Middleton vorbește despre rolul dificil de mamă și lipsa sprjinului din partea celor din jur

Rolul de mamă este dificil chiar și pentru Kate Middleton, care, recent, a vorbit despre provocările ce apar odată cu această responsabilitate.

Kate Middleton vorbește despre rolul dificil de mamă și lipsa sprjinului din partea celor din jur

Kate Middleton a vizitat ieri organizația Family Action, care oferă sprijin copiilor și familiilor din Sudul Londrei. În timpul vizitei, Ducesa de Cambdrige a lansat o nouă linie națională de sprijin, dar a și vorbit despre provocările constante care apar odată cu creșterea a trei copii.

„Este atât de greu. Obții sprijinul celorlalți în primele zile după ce devii mamă, dar după vârsta de un an, rămâi doar tu. Toate trecem prin aceeași experiență.” Ducesa a discutat și cu tinerele care au grijă de frații mai mici, despre cum ar trebui să se descurce atât cu presiunea școlii, cât și cu grija pentru familie.

Nu este prima dată când Kate vorbește sincer despre rolul dificil de mamă. În 2017, în timpul unei vizite oficiale în Vestul Londrei la Global Academy, alături de William și Harry, Ducesa a admis că, uneori, se simte singură. „Da, câteodată ești singură și te simți izolată. Dar foarte multe mame trec prin ceea ce treci și tu.”

În luna septembrie a anului trecut, Prințul William a recunoscut că sănătatea mintală i-a fost afectată de copii, mai ales când era pilot de ambulanță aeriană și vedea cazuri în care erau implicați copii. „Începi să iei fragmente din job și să le păstrezi în corpul tău. Și bineînțeles, nu vrei să le împarți cu cei dragi pentru că nu vrei să aduci genul acela de lucruri acasă.”

Kate Middleton și Prințul William au împreună trei copii, pe George (5 ani), Charlotte (3 ani) și Louis (9 luni).

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry au amenajat deja camera copilului

Foto: Twitter, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people