Prințul William vorbește despre propria luptă cu sănătatea mintală

Printre toate aspectele de basm pe care membrii familiei regale le trăiesc, Prințul William ne reamintește că este un om obișnuit, la fel ca toți ceilalți.

Prințul William vorbește despre propria luptă cu sănătatea mintală

La începutul acestei săptămâni, Prințul William a vorbit în cadrul unui eveniment din Bristol cu ocazia lansării noului website care își propune să îmbunătățească sănătatea mintală la locul de muncă. Această acțiune a fost considerată necesară de către Prinț după ce a aflat că doar 2% din angajații Marii Britanii vorbesc cu departamentul de resurse umane despre sănătatea lor mintală.

Ducele de Cambdrige le-a povestit celor prezenți despre experiența lui în slujba de pilot de ambulanță aeriană, afirmând că i-a fost foarte greu să se confrunte cu sentimentele pe care le-a lăsat, inconștient, să aibă un impact emoțional asupra vieții lui personale. „Luam o bună parte din tot ceea ce făceam la serviciu cu mine acasă, fără să-mi dau seama. Vezi atât de multe lucruri triste în fiecare zi încât crezi că așa este viața. Ești om, iar tot mai multe persoane își uită luptele, le-ai ascuns pentru a-ți îndeplini atribuțiile la locul de muncă, dar în final, armura se va fisura”.

Prințul William, Kate Middleton și Prințul Harry au pus în lumină problema sănătății mintale când au înființat în anul 2016 organizația `Heads Together`. Lansarea `Mental Health at Work`, un portal destinat angajaților și angajatorilor din Marea Britanie, marchează o altă realizare a familiei regale în misiunea de a evidenția importanța sănătății mintale.

În luna martie a acestui an, Ducele de Cambridge și-a exprimat dorința de a elimina stigmatul asupra sănătății mintale la locul de muncă. „Doar începând să discutăm despre sănătatea mintală putem face o diferență imensă. Este nevoie de o singură persoană pentru a schimba credințele unei companii în ceea ce privește sănătatea mintală”, a concluzionat Ducele de Cambridge.

Se pare că Prințul William este hotărât să înceapă această serie de schimbări, foarte necesare, de altfel, la locul de muncă.

Citește și:
Printul William si Lady Gaga discuta onest despre sanatatea mintala

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people