Kate Middleton s-ar fi gândit să ia măsuri legale împotriva celor care au lansat zvonuri despre un anumit conflict

Familia regală este mereu în atenția tabloidelor, însă poveștile despre un anumit conflict au făcut-o pe Kate Middleton să ia în considerare acționarea în instanță a celor care au răspândit aceste zvonuri.

Kate Middleton s-ar fi gândit să ia măsuri legale împotriva celor care au lansat zvonuri despre un anumit conflict

Ducesa de Cambridge este obișnuită cu zvonurile lansate de tabloide, în timpul timp ea și Meghan Markle fiind ținta a numeroase articole și reportaje. Cu toate acestea, Kate Middleton s-ar fi gândit serios să ia măsuri legale împotriva celor de la The Sun.

Aceștia au publicat o poveste despre așa zisa rivalitate dintre Kate și vecina lor din Norfolk, Rose Hanbury, Marchiza de Cholmondeley.

Potrivit reporterului The Daily Mail, Richard Kay, zvonurile despre conflictul dintre Kate Middleton și Rose Hanbury sunt „false”, iar ambele părți „au luat în considerare acțiunea în instanță, însă deoarece niciun reportaj nu a putut aduce dovezi despre motivul disputei, ele au ales să ignore asta”.

Primele informații despre acest „conflict” au apărut după ce Dan Wootton, reporter The Sun, a declarat că o sursă apropiată a familiei regale i-a vorbit despre această dispută. Astfel, Ducesa de Cambridge i-ar fi spus Prințului William să încheie relațiile de prietenie cu Rose Hanbury si soțul ei, David Rocksavage.

„Se știe că Rose și Kate au avut un conflict. Ele obișnuiau să fie foarte apropiate, însă nu mai este cazul. William vrea să împace pe toată lumea pentru ca cele două cupluri să rămână prietene, având în vedere că locuiesc aproape și au numeroși prieteni comuni. Cu toate acestea, Kate a fost hotărâtă că nu vrea să îi mai vadă și vrea ca William să îi scoată din grupul lor de prieteni, în ciuda statutului social”, ar fi declarat sursa menționată de The Sun.

Citește și:
Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana, vorbește despre conflictul dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people