Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana, vorbește despre conflictul dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana, vorbește despre așa-zisul conflict în care se află Meghan Markle și Kate Middleton.

Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana, vorbește despre conflictul dintre Meghan Markle și Kate Middleton

În ultimele luni au apărut tot mai multe zvonuri despre un posibil conflict între Meghan Markle și Kate Middleton, schimbările apărute în viața familiei regale sprijind aceste ipoteze. Deși nimeni nu poate explica exact ce s-a întâmplat, mai mulți jurnaliști britanici, experți media și chiar Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana, au făcut mai multe declarații pentru un documentar special, „Kate vs. Meghan: Princesses At War?”.

Acești experți nu au stabilit însă definitiv dacă a fost vorba cu adevărat despre un conflict sau nu. Unii au spus că ar fi fost doar zvonuri, alții au declarat că s-a întâmplat cu adevărat ceva, ei bazându-se pe sursele regale apropiate.

Lor li s-a alăturat și Paul Burrell care a adus mai multe informații despre viața în cadrul familiei regale și despre experiența pe care o trăiește Meghan Markle.

Potrivit E! News, Paul Burrell a declarat că Meghan nu va fi plăcută de toată lumea, deoarece mulți preferă ca lucrurile să rămână la fel. El a adăugat că reputația de „divă” pe care a primit-o Meghan este nejustificată și nedreaptă. „Ea este o femeie matură, știe ce vrea și încearcă să obțină asta.”

Așa cum bine știi, dacă urmărești toate aparițiile în public ale familiei regale, Kate și Meghan au încercat în ultimele luni să infirme toate zvonurile despre un potențial conflict prin comportamentul lor. Cele două par să se înțeleagă perfect, iar ieșirea în ziua de Crăciun a demonstrat acest lucru.

Paul Burrell explică însă că regulile familiei regale pot fi dificile pentru cei care nu le-au cunoscut niciodată. „Kate va fi întotdeauna în față, acest lucru va fi ciudat pentru Meghan, să facă reverență în fața cumnatei sale în public.”

„Ea este o femeie puternică, independentă, cu viziuni greu de schimbat și aici va avea probleme cu membrii familiei regale și cu angajații, dacă nu se conformează și nu respectă ceea ce i se spune”, a adăugat acesta.

Cu toate acestea, el a declarat că nu crede că toate aceste zvonuri despre un conflict au avut o bază reală. „Este pur și simplu o poveste bună”, a explicat acesta.

Citește și:
Cum a început, de fapt, „conflictul regal' dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people