Kate Middleton a fost „profund rănită” de comportamentul Prințului William în perioada în care s-au despărțit

Kate Middleton și Prințul William sunt exemplul perfect care arată că și cele mai puternice relații trec prin momente mai dificile.

Kate Middleton a fost „profund rănită” de comportamentul Prințului William în perioada în care s-au despărțit

Se pare că Ducesa de Cambridge a fost „profund rănită” de comportamentul Prințului William în perioada în care s-au despărțit, iar motivul este legat de o altă femeie.

Puțini știu, însă înainte de faimoasa separare din 2007, Kate și William s-au despărțit pentru o perioadă în 2004, în timpul ultimului an la Universitatea St. Andrews, unde s-au întâlnit pentru prima dată.

Potrivit Express, autorul regal Katie Nicholl a scris despre această mică despărțire în cartea ei din 2010, „William and Harry”. Potrivit acesteia, William știa că dorea o pauză de la relație și a plănuit o vacanță doar pentru băieți, pe yaht, în Grecia, pentru a petrece timp departe de Kate.

„Kate începuse să își pună întrebări în privința seriozității lui William față de relația lor și avea propriile îndoieli despre viitorul după St. Andrews”, a scris Nicholl.

Acasta a explicat de ce avea Kate întrebări în privința lui William: „Mai multe lucruri au făcut-o să își pună întrebări despre seriozitatea lui William, deși nu le discutase cu el. Unul dintre aceste lucruri era prietenia lui William cu o moștenitoare din SUA numită Anna Sloan.” Se pare că cei doi aveau numeroase lucruri în comun, iar Kate era îngrijorată că Ducele de Cambridge ar putea avea sentimente pentru ea.

Anna își pierduse tatăl, omul de afaceri George Sloan, într-un tragic accident de vânătoare care avusese loc pe domeniul familiei în Nashville, iar ea și William au avut o legătură prin pierderea părinților. Atunci când Anna l-a invitat pe William alături de un grup de prieteni în Texas pentru o vacanță înainte de plecarea lui în Grecia, Kate a fost profund rănită. Ea s-a gândit că William ar putea avea sentimente pentru moștenitoare de 22 de ani”, a povestit Nicholl în cartea sa.

Se pare însă că nu a fost niciodată vorba despre o relație romantică între Will și Anna, care s-a căsătorit cu Eddie Smith și chiar a fost invitată la nunta Ducelui și Ducesei de Cambridge.

Citește și:
Cel mai ciudat interviu dat de Prințul William are legătură cu despărțirea de Kate Middleton

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people