Cel mai ciudat interviu dat de Prințul William are legătură cu despărțirea de Kate Middleton

Nici măcar cuplurile regale nu sunt imune la perioada ciudată după o despărțire, iar Kate Middleton și Prințul William știu foarte bine acest lucru.

Cel mai ciudat interviu dat de Prințul William are legătură cu despărțirea de Kate Middleton

După ce Kate Middleton și Prințul William s-au despărțit în 2007, fără să anunțe public acest lucru, oamenii au devenit destul de intrigați de subiect. Așa că, în timpul unei scurte conferințe de presă înaintea concertului memorial în onoarea Prințesei Diana, un reporter l-a întrebat pe William „Cum merg lucrurile cu Kate?”

https://twitter.com/TeaCambridges/status/1071848731358752770?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1071848731358752770&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.harpersbazaar.com%2Fcelebrity%2Flatest%2Fa25476216%2Fprince-william-awkward-interview-kate-middleton-breakup%2F

Potrivit filmării interviului, care a fost recent publicat de către un fanpage, William a râs, evitând întrebarea, Prințul Harry l-a tachinat, iar Joss Stone, care a cântat la concert și s-a alăturat conferinței pentru întrebări, a reacționat uimită.

Prințul William nu i-a pronunțat numele lui Kate, spunând „Am mulți prieteni care vin. Toate lumea va fi aici în această seară, va fi minunat.” La fel ca orice frate, Prințul Harry nu s-a putut abține, subliniind într-un ton amuzant ceea ce era deja evident „Ai evitat foarte bine, William.”

Kate Middleton a fost prezentă la eveniment, însă nu a stat lângă cei doi frați, ci câteva rânduri mai în spate, alături de familia ei.

Citește și:
Reacția adorabilă pe care a avut-o o fetiță la întâlnirea cu Ducesa de Cambridge

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people