Kate Middleton a dezvăluit un detaliu neștiut despre Prințesa Charlotte

Ducesa de Cambridge a dezvăluit un detaliu extrem de interesant despre Prințesa Charlotte și despre preferințele sale culinare.

Kate Middleton a dezvăluit un detaliu neștiut despre Prințesa Charlotte

Kate Middleton a dezvăluit un detaliu neștiut până acum despre Prințesa Charlotte. Mai precis, Kate Middleton a spus faptul că fiica ei, în vârstă de patru ani, iubește mâncarea picantă.

Kate a povestit despre cum Charlotte are această înclinație pentru mâncarea picantă. Ea și Prințul William l-au vizitat pe Prințul Shah Karim Al Hussaini, înainte de a-și începe turul din Pakistan. Cuplul regal a fost încântat de această vizită, însă, pe lângă asta, s-au simțit extrem de bine încercând preparatele locale.

Conform unei postări de pe Twitter, Kate Middleton gătește destul de des curry acasă. Ba mai mult, ea chiar prepară acest curry mult mai picant pentru Prințul William, și o variantă mai puțin picantă pentru Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Însă, cu toate acestea, se pare că Prințesa Charlotte preferă să fie mult mai picant. „Prințesei Charlotte îi plac mâncărurile picante”, a declarat Kate.

Kate Middleton are motive pentru care să fie mândră de fiica ei, mai ales că anul acesta a început școala la Thomas Battersea, o școală privată din Londra. Prințesa Charlotte a fost însoțită în prima ei zi de școală de părinții ei, Katte Middleton și Prințul William, dar și de fratele ei, Prințul George. „Ea a fost extrem de fericită să urmeze aceleași cursuri în școala în care este și fratele ei, care a urmat această școală timp de doi ani.” O sursă a declarat pentru People faptul că Prințesa Charlotte era foarte nerăbdătoare și aștepta cu interes acea zi: „Ea abia aștepta să fie cu George la școală.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Princess Charlotte arrives for her first day of school at Thomass Battersea, joining her older brother Prince George ✏️📚🏫

O postare distribuită de Kensington Palace (@kensingtonroyal) pe

Citește și:
Porecla inedită pe care Prințesa Charlotte a avut-o la grădiniță

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video