Kaia Gerber și Jacob Elordi au fost surprinși în ipostaze tandre

Kaia Gerber și Jacob Elordi au fost surprinși în ipostaze tandre, iar fanii celor doi se întreabă dacă formează un cuplu.

Kaia Gerber și Jacob Elordi au fost surprinși în ipostaze tandre

Kaia Gerber, fiica celebrei Cindy Crawford și actorul Jacob Elordi au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi au ieșit la o întâlnire în New York și au fost fotografiați de către paparazzi, lucru care întărește tot mai mult zvonurile potrivit cărora ar forma cel mai nou cuplu de la Hollywood.

Kaia Gerber, în vârstă de 19 ani și Jacob Elordi, de 23 de ani, se plimbau prin cartierul East Village din Manhattan și se țineau de mână.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kaia Gerber Updates (@kaiagerbernews) pe

Nu este pentru prima dată când Kaia Gerber și Jacob Elordi sunt surprinși împreună. Ei au mai fost fotografiați luând cina la restaurantul Nobu, din Malibu. Noile fotografii cu ei întăresc tot mai mult zvonurile că ar forma un cuplu. „Și-au petrecut timpul împreună în ultimele săptămâni. Au ieșit seara la cină și în timpul zilei au fost la sala de fitness”, a declarat o sursă pentru E! News. Aceeași sursă adaugă și faptul că ei „par foarte fericiți împreună.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jacob Elordi & Kaia Gerber (@elordigerber) pe

Primele fotografii cu ei împreună au apărut la începutul lunii septembrie. La vremea respectivă, o sursă a spus pentru E! News că „Jacob are cu siguranță un interes să se întâlnească cu Kaia, dar nu este nimic serios între ei. Au foarte mulți prieteni comuni și și-au petrecut timpul împreună și în trecut. Amândoi au personalități și interese similare. Jacob o face pe Kaia să râdă, iar familia ei îl adoră.”

Jacob Elordi este cunoscut pentru rolurile sale din producția Netflix The Kissing Booth și seria Euphoria, de pe HBO. În trecut, Jacob a mai avut o relație cu Zendaya, iar înainte a fost cu Joey King. În luna ianuarie, Kaia Gerber s-a despărțit de actorul Pete Davidson. Un apropiat a declarat că momentan Kaia nu își dorește o relație serioasă. „Kaia încearcă să fie prietenoasă, dar cu siguranță au existat flirturi între ei. Ea le-a spus prietenilor ei că este singură și că se distrează.”

Citește și:
Relația dintre Megan Fox și Machine Gun Kelly devine din ce în ce mai serioasă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people