Justin Bieber a dezvăluit că se luptă cu boala Lyme

Justin Bieber și-a luat prin surprindere fanii, anunțând că el a fost diagnosticat recent cu boala Lyme.

Justin Bieber a dezvăluit că se luptă cu boala Lyme

Justin Bieber a dezvăluit pe Instagram că a fost diagnosticat recent cu boala Lyme, o infecție provocată de o bacterie purtată de căpușe.

Artistul în vârstă de 25 de ani a scris un mesaj pe profilul său, anunțând că urmează să dea mai multe detalii în cadrul unei serii de clipuri video pe YouTube.

„În timp ce multe persoane spuneau că Justin Bieber arată oribil, ia droguri, etc., ei nu au realizat că am fost recent diagnosticat cu boala Lyme și, totodată, am avut un caz grav de mononucleoză, pielea mea, funcțiile creierului, energia și întreaga sănătate fiind afectate”, a spus acesta.

„Aceste lucruri vor fi explicate pe larg într-o serie pe care o voi încărca pe YouTube în curând. Poți afla despre toate lucrurile cu care m-am luptat și pe care le-am învins! Au fost niște ani grei, însă tratamentul potrivit care mă va ajuta să tratez cât mai bine această boala incurabilă și să revin, să fiu mai bun ca niciodată”, a continuat Justin Bieber.

Anunțul său vine la scurt timp de la lansarea primului său single din ultimii patru ani, „Yummy”. Până acum artistul nu a făcut alte precizări despre boala sa sau despre viitoarele proiecte.

Citește și:
Justin Bieber vorbește deschis despre consumul de droguri

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people