Jessica Mulroney se gândește să scrie o carte despre relația sa de prietenie cu Meghan Markle

Meghan Markle a decis să rupă prietenia cu Jessica Mulroney, iar asta a făcut-o pe fosta stilistă a Ducesei să se gândească serios să publice o carte despre relația lor.

Jessica Mulroney se gândește să scrie o carte despre relația sa de prietenie cu Meghan Markle

Chiar dacă au fost apropiate pentru o bună periodă de timp, se pare că relația de prietenie dintre Meghan Markle și Jessica Mulroney a luat sfârșit. Stilista de origine canadiană pare să fie „devastată” de decizia lui Meghan de a nu mai vorbi cu ea și se simte abandonată de către aceasta, relatează Daily Mail.

Așa că, acum, Jessica se gândește serios să scrie o carte despre relația sa de prietenie cu Meghan și despre timpul petrecut împreună în Canada, când Meghan filma pentru serialul Suits.

Se pare că Meghan s-a săturat ca Jessica să profite de statutul ei, aceasta câștigând foarte multă notorietate în calitate de „cea mai bună prietenă a Ducesei și stilista acesteia”.

Surse apropiate celor două au declarat pentru Daily Mail că Jessica a încercat cu disperare să ia legătura cu Meghan, însă fără niciun rezultat.  În plus, aceasta a fost avertizată că „este puțin probabil să fie din nou admisă în cercul de prieteni al lui Meghan. Când Meghan scoate pe cineva din viața ei, o face pentru totdeauna. Așa cum a făcut-o și cu familia ei.”

Recent, Jessica a fost implicată într-un scandal legat de mișcarea Black Lives Matter. A amenințat-o pe Sasha Exeter, un influencer de culoare din SUA, după ce aceasta a făcut publică o postare în care cerea oamenilor să sprijine campania BLM. Aparent, atitudinea ei a deranjat-o pe Meghan și a făcut ca relația celor două să ajungă la final. Mai mult decât atât, în urma scandalului, show-ul său I do Redo a fost anulat și a fost exclusă și din cadrul emisiunii Good Morning America.

Însă, Jessica nu este singura persoană apropiată cu care Meghan a rupt legătura în ultimul timp. Chiar dacă a revenit în LA, Meghan nu și-a mai căutat vechii prieteni. „Nu a căutat pe nimeni. Prietenii său au încercat să o contacteze prin Doria, mama sa, însă nu răspunde, iar vechile numerele de telefon pe care le avea nu mai funcționează”, au declarat surse apropiate.

Citește și:
Cum a reacționat Meghan Markle după ce a aflat că Prințul Harry s-a întâlnit pe ascuns cu Adele

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people