Jennifer Lopez, imagine rară alături de sora ei, Lynda

Jennifer Lopez are două surori, iar zilele trecute ea a publicat o imagine cu Lynda, sora mai mare, care seamănă perfect cu artista.

Jennifer Lopez, imagine rară alături de sora ei, Lynda

Jennifer Lopez a avut un început de an incredibil, aceasta strălucind la Globurile de Aur 2020.

Înainte de ceremonia care a avut loc duminică, vedeta a publicat mai multe imagini făcute de Anul Nou, inclusiv una în care apare și sora ei, Lynda. Cele două au purtat rochii negre, iar acest selfie arată cât de bine seamănă cele două surori. „Ce-i mai bun are să vină”, a scris Jennifer pe imaginea postată pe Instagram Stories.

Jennifer Lopez și Lynda

Lynda nu este singura soră pe care o are artista. Ele au și o soră mai mică, Leslie. Cele trei au crescut în New York alături de părinții lor, Guadalupe și David, aceștia fiind și ei prezenți la petrecerea organizată de Anul Nou de Jennifer Lopez.

Duminică, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au pășit împreună pe covorul roșu, fostul jucător de baseball fiind foarte mândru de logodnica sa. Deși Jennifer nu a câștigat niciun Glob de Aur pentru filmul Hustlers, Alex s-a asigurat că ea știe că este o câștigătoare în ochii tuturor celor din jur. „Jen, nu este nevoie de un trofeu, o medalie sau o distincție pentru a fi o adevărată campioană. În ochii milioanelor de tinere care te-au urmărit și pe care le-ai inspirat să facă lucruri incredibile pentru viața lor, tu ești o campioană”, a scris acesta.

„Pentru nenumărați muzicieni, dansatori, actrițe și artiști care te-au văzut și ți-au admirat pasiunea, dăruirea și principiile și le-au aplicat pentru a găsi propriul succes, tu ești o campioană. Pentru copiii tăi, familia ta, antrenorii tăi, angajații și familia extinsă, tu ești o campioană. Pentru cei cărora le îmbunătățești viața zilnic, ești o campioană. Să nu uiți asta niciodată”, a continuat Rodriguez.

Jennifer Lopez va avea câteva săptămâni încărcate în următoarea perioadă, ea pregătindu-se de show-ul de la Super Bowl, unde anul acesta va cânta alături de Shakira. Evenimentul va avea loc în februarie, iar logodnicul artistei a dezvăluit că Jennifer a visat toată viața la acest moment. „A fost un vis pentru ea și a fost de multe ori aproape să îl atingă. Când am primit telefonul de la Roger Goodell și Jay-Z, am fost atât de încântați, iar ea era în lacrimi”, a spus Alex Rodriguez pentru Today.

Citește și:
Porecla neașteptată pe care Jennifer Lopez o are pentru logodnicul ei, Alex Rodriguez

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people