Jennifer Lopez, dată în judecată pentru 6.5 milioane de dolari

Jennifer Lopez a fost dată în judecată pentru suma impresionantă de 6.5 milioane de dolari.

Jennifer Lopez, dată în judecată pentru 6.5 milioane de dolari

Jennifer Lopez, jurat și producător executiv de la emisiunea „World of Dance”, este dată în judecată de un bărbat care susține că a prezentat această idee de competiție în urmă cu 10 ani și acum dorește să fie plătit cu suma care i-a fost refuzată pe parcursul anilor.

Alvin Gray-El este cel care a deschis un proces împotriva lui Jennifer Lopez și a faimoasei coregrafe Debbie Allen, deși aceasta nu este implicată în această competiție.

Alvin susține că a prezentat ideea unei emisiuni numite „Let’s Start the Dance” în 2009. Acesta ar fi trimis prin fax o scrisoare lui Debbie Allen și companiei ei de producție, însă nu a primit niciun răspuns. Acesta susține că ar fi înregistrat show-ul ca marcă înregistrată, iar după șapte ani a descoperit că „World of Dance” se află în producție la NBC.

El ar fi încercat să contacteze compania pentru a le spune despre dreptul de proprietate asupra acestui show, însă nu i s-a răspuns niciodată. Acum el cere daune de 6.5 milioane de dolari.

Un lucru surprinzător este faptul că Alvin nu explică în proces cum a ajuns Jennifer Lopez la această idee, însă o sursă a declarat pentru Page Six că „World of Dance” a început ca o organizație care exista înainte de emisiune și apoi NBC i-a prezentat ideea lui Lopez, așadar ea nu susține că este o idee proprie.

Reprezentanții artistei nu au făcut până acum comentarii.

Citește și:
De ce a ajuns viral un selfie postat de Jennifer Lopez

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people