Încă o dovadă a faptului că Hugh Jackman este soțul perfect

Hugh Jackman demonstrează încă o dată că este soțul perfect și cât de mult își iubește soția.

Încă o dovadă a faptului că Hugh Jackman este soțul perfect

Hugh Jackman este protagonistul unui show intituat „The Man. The Music. The Show.”, iar în weekend-ul care a abia a trecut a susținut trei spectacole la Madison Square Garden.

La finalul ultimului show, fanii prezenți la Madison Square Garden au avut ocazia de a asista la un moment romantic, la care cu siguranță nimeni nu se aștepta.

„A început să vorbească despre soția lui, Deb [Deborra-Lee Furness], înainte ca un montaj de imagini cu ea să apară pe ecrane, acompaniat de un video cu ei doi cântând”, a declarat pentru Pagesix unul dintre fanii prezenți la eveniment.

Ulterior, Jackman a interpretat live piesa pe care a dansat împreună cu soția lui la nunta lor din 1996, mai exact melodia „All The Way”, a lui Frank Sinatra.

În clipul obținut de Pagesix – și pe care îl poți vedea mai jos- , Hugh Jackman poate fi văzut coborând de pe scenă la finalul piesei, pentru a-i cânta direct soției lui aflată în public. Ulterior, cei doi s-au sărutat și au acceptat ca fanii să le facă fotografii.

Tot în cadrul show-ului, Jackman a declarat că a reușit să stea căsătorit timp de 23 de ani pentru că a învățat când este momentul să spună nu și mai ales în ce situații.

Citește și:
Un actor celebru a ajutat-o pe Nicole Kidman să treacă peste divorțul de Tom Cruise

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people