Imagini inedite cu gemenii lui Celine Dion

Celine Dion este una dintre vedetele care preferă să nu împărtășească în mod normal cu fanii imagini sau informații din viața ei de familie.

Imagini inedite cu gemenii lui Celine Dion

Însă, și în cazul lui Celine Dion, există și excepții.

Celine Dion a ținut să sărbătorească ziua de naștere a gemenilor ei, Nelson și Eddy, cu o postare inedită pe contul ei de Instagram. Artista a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe Instagram două imagini foarte amuzante cu gemenii ei, care tocmai au împlinit 9 ani.

Textul care acompaniază imaginile a fost scris atât în limba engleză cât și în franceză, o dovadă a faptului că artista în vârstă de 51 de ani își apreciază fanii din întreaga lume. „Zâmbete la dublu și dragoste la dublu”, a scris Dion. „La mulți ani pentru cea de-a noua aniversare, Nelson și Eddy! Sunt foarte mândră de băieții mei. Vă iubesc! – Mama xx…”

Celine Dion se află în prezent în turneul Courage World Tour, care a debutat în septembrie în Quebec și care ne va da ocazia anul următor, pe 29 iulie, să o ascultăm live la București.

Într-un interviu acordat recent, Celine Dion a dezvăluit că nu va fi acompaniată în turneu de copiii ei, explicând că aceștia vor locui în Las Vegas în perioada cât ea va fi plecată. „Voi pleca în acest turneu, mereu pe drumuri, dar voi fi acasă cât de mult voi putea. Este prima dată când plec în turneu fără copiii mei”.

Artista a mai precizat atunci că ea consideră că această experiență va fi benefică pentru gemenii ei deoarece sunt foarte maturi pentru vârsta lor. „Au doar 8 ani, dar uneori simt că au deja 14. Sunt independenți și maturi”, declara atunci Celine Dion.

Celin Dion are trei copii, gemenii Nelson și Eddy și René-Charles, în vârstă de 18 ani, din căsătoria cu René Angélil, care a decedat în ianuarie 2016 la vârsta de 73 de ani, fiind bolnav de cancer.

Citește și:
Concert Celine Dion la București – toate detaliile

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people