Imagine emoționantă cu cei doi copii ai cuplului Cabral & Andreea Ibacka. Cum arată mezinul familiei

Prima imagine cu chipul fiului lui Cabral și al Andreei Ibacka a fost făcută publică, la doar câteva săptămâni de la nașterea acestuia.

Imagine emoționantă cu cei doi copii ai cuplului Cabral & Andreea Ibacka. Cum arată mezinul familiei

Andreea Ibacka a născut un băiețel pe 5 octombrie. Actrița în vârstă de 36 de ani și soțul ei, Cabral, au devenit din nou părinți. Cei doi mai au împreună un copil.

Fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka, născut cu două săptămâni în urmă, și-a făcut rapid debutul în social media. Și asta pentru că celebrul său tată a postat pe contul său de Facebook o imagine emoționantă în care își ține în brațe odrasla, la doar câteva zile de la naștere, pentru a anunța că băiatul lui a ajuns, în cele din urmă, acasă. Cabral mai are o fiică, Namiko, din căsnicia cu Andreea Ibacka, și o altă fiică adolescentă, Inoke, din relația cu Luana Mitran, care a absolvit liceul anul acesta.

Tot Cabral este cel care a dezvăluit și prima imagine în care avem ocazia să îi vedem și chipul micuțului. Fotografia a fost postată pe contul de Facebook al lui Cabral, iar în imagine prezentatorul TV era în pat alături de fiica sa, Namiko, și de băiețelul abia născut.

„Leagăn (mă rog, Ragnar) stă ca micul pe grătar. Namiko e singurul copil de 3 ani cu 41 la picior. Sau cam așa se vede în poze… Eu parcă mă pregătesc să-i mănânc pe amândoi. Andreea Ibacka ne face poza”, a scris Cabral în descrierea fotografiei pe care o poți vedea și tu mai jos.

Andreea și Cabral Ibacka nu au anunțat până acum ce nume au ales pentru fiul lor. După ce a devenit mamă pentru a doua oară, actrița a mărturisit că a fost copleșită de mesajele pe care le-a primit din partea urmăritorilor ei. Vedeta a adăugat că în cazul ei recuperarea a fost una ușoară. „La mine lucrurile decurg mai ușor decât data trecută, recuperarea vreau să spun, e totul în regulă (…) Bebe este incredibil, e un băiețel super cuminte, nici nu știu cu cine seamănă, cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e liniștit, foarte rar plânge. La naștere a avut 3.420 de grame și 52 de cm. A luat nota 10, premiant. Am fost zăpăcită de atâta dragoste și emoții și activități alături de bebe. Suntem foarte fericiți și foarte recunoscători. Suntem sănătoși amândoi”, a declarat Andreea Ibacka.

Andreea și Cabral Ibacka au aniversat în luna iunie 10 ani de căsnicie. Cei doi s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească și formează unul dintre cele îndrăgite și solide cupluri din showbiz-ul autohton. Au împreună o fiică, pe nume Namiko. Prezentatorul TV mai are o fată, Inoke, în vârstă de aproape 19 ani, din căsnicia cu Luana Mitran.

Citește și:
Suma fabuloasă pe care Cleopatra Stratan o câștigă pentru un concert

Foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people