Suma fabuloasă pe care Cleopatra Stratan o câștigă pentru un concert

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai apreciate artiste și se bucură de succes pe plan profesional.

Suma fabuloasă pe care Cleopatra Stratan o câștigă pentru un concert

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai apreciate artiste și se bucură de succes pe plan profesional, fiind foarte solicitată pentru concerte. Au trecut 15 ani de când a lansat celebra piesă Ghiță, iar Cleopatra Stratan nu a renunțat la cariera artistică și continuă să lanseze piese noi, foarte apreciate de fanii ei.

Mai mult chiar, tânăra de 19 ani interpretează și în concertele de acum piesa care i-a adus celebritatea și chiar o mențiune în Cartea Recordurilor, lucru care se vede și în suma pe care aceasta o primește pentru un concert.

Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar soțul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minunte.

Cleopatra este foarte iubită, a revenit pe scenă, acum 2-3 ani, cu piese de dragoste, care au prins la public, în plus, o țară întreagă îi știe piesa „Ghiță”, pe care continuă să o interpreteze pe scenă”, a declarat un cunoscut organizator de spectacole pentru Playtech.ro.

Succesul de pe plan profesional se alătură celui de pe plan sentimental, Cleopatra căsătorindu-se la finalul lunii august cu Edward Sanda, cu care formează un cuplu din februarie 2020. Au fost inițial foarte buni prieteni și s-au întâlnit cu mai multe ocazii la studioul unde înregistrau piese, iar ulterior relația lor a evoluat. Cei doi s-au cununat religios în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc duminică, 22 august 2021, în Chișinău, la câteva zile după ce au făcut cununia civilă, mai exact pe 14 august. La câteva săptămâni de la nuntă, au plecat în luna de miere și au ales să și-o petreacă în Sicilia.

Cleopatra Stratan a decis să nu își schimbe numele de familie, iar soțul ei a vorbit într-o emisiune TV despre motivul pentru care cei doi au luat această hotărâre. „Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens”, a spus Edward Sanda.

Pe lângă aprecierile și urările de bine pe care le-au primit din partea fanilor după ce s-au căsătorit, au existat și mulți care i-au criticat pe cei doi pentru alegerile pe care le-au făcut. Edward Sanda a explicat cu mai multe ocazii faptul că el și partenera lui nu își doresc să aibă nași. Artistul le-a transmis acestora un mesaj prin care subliniază că a fost alegerea lor să nu țină cont de tradiții. „Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 1000000 de tradiții și obiceiuri că „așa se face”! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții”, a fost mesajul pe care Edward Sanda l-a transmis pe Instagram.

Citește și:
Romanița Iovan și fiul ei, născuți în aceeași zi la 42 de ani distanță, s-au sărbătorit împreună

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people