Cleopatra Stratan a împlinit 19 ani, iar soțul ei, Edward Sanda, i-a făcut o superbă declarație de dragoste

Cleopatra Stratan a împlinit 19 ani, iar soțul ei, Edward Sanda, i-a transmis cu această ocazie un mesaj plin de emoție.

Cleopatra Stratan a împlinit 19 ani, iar soțul ei, Edward Sanda, i-a făcut o superbă declarație de dragoste

Cleopatra Stratan a împlinit 19 ani pe 6 octombrie. Această zi este una cu totul specială pentru artistă, având în vedere faptul că în urmă cu un an, ea a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei, Edward Sanda. 

În ziua în care Cleopatra Stratan a împlinit 19 ani, Edward Sanda i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Artistul i-a făcut soției sale o superbă declarație de dragoste, însoțită de o fotografie cu ei într-o ipostază tandră. „Azi e despre tine! Tu! Cea care mi-a dat inima peste cap din prima zi în care mi-a și furat-o! Acum e doar a ta și mi-a spus că te iubește infinit! Să ai parte de ceea ce-ți dorești și să atragi doar lucruri și momente frumoase așa ca sufletul tău unic și curat! „Te iubesc” e prea puțin să-ți spun în comparație cu ceea ce simt pentru tine! Happy Birthday, My #WifeyForLifey!”, a fost mesajul transmis de Edward Sanda pe Instagram.

Reacția Cleopatrei Stratan nu a întârziat să apară. „Ce frumooos. Te iubesc!!!”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.


Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu din februarie 2020. Au fost inițial foarte buni prieteni și s-au întâlnit cu mai multe ocazii la studioul unde înregistrau piese, iar ulterior relația lor a evoluat. Cei doi s-au cununat religios în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc duminică, 22 august 2021, în Chișinău, la câteva zile după ce au făcut cununia civilă, mai exact pe 14 august. La câteva săptămâni de la nuntă, au plecat în luna de miere și au ales să și-o petreacă în Sicilia.

Cleopatra Stratan a decis să nu își schimbe numele de familie, iar soțul ei a vorbit într-o emisiune TV despre motivul pentru care cei doi au luat această hotărâre. „Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens”, a spus Edward Sanda.

Pe lângă aprecierile și urările de bine pe care le-au primit din partea fanilor după ce s-au căsătorit, au existat și mulți care i-au criticat pe cei doi pentru alegerile pe care le-au făcut. Edward Sanda a explicat cu mai multe ocazii faptul că el și partenera lui nu își doresc să aibă nași. Artistul le-a transmis acestora un mesaj prin care subliniază că a fost alegerea lor să nu țină cont de tradiții. „Da! Se poate și fără nași! Da! Se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 1000000 de tradiții și obiceiuri că „așa se face”! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții”, a fost mesajul pe care Edward Sanda l-a transmis pe Instagram.

Citește și:
Romanița Iovan și fiul ei, născuți în aceeași zi la 42 de ani distanță, s-au sărbătorit împreună

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people